Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (506)

klerik 

všechny recenze uživatele

Bláznivé, lepšie ako UDATNÉ KURČA s horšou grafikou. Ťaží hlavne z toho, že je to paródia a hučí prirýchlo, aby som sa začal nudiť. Až na týpka so sekerou samé fajn postavičky. Najväčší šéf je vďaka českému dabingu vlk. A konečne nešlo o príbeh veľkého hundroša a malého hláškara. Dokonca sa na svet vyškriabala celkom slušná konkurencia pre vevericku z DOBY ĽADOVEJ. Príjemná zábava, ktorá sa neberie príliš vážne... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem šílenost, ale rozhodně až takovou. Jen jsem kulil oči a nevěřícně zíral, pln nadšení div smíchy neomdlel, pln elánu dokoukat to do konce a rychle to běžet ohodnotit jak nejlépe to půjde, a hned po rozdýchání to okomentovat. Příběh nice, postavy nice, zápletka nice, rozuzlení nice, komplet nice. Takovýchto filmů by mělo být více. Teď už se jen můžu začít klepat na dvojku, a taky že se na ní už klepu:-) ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Mark Painter a Kristin Wilkinson: 1. INTO THE BOOK ,2. GREAT BIG WORLD ,3. CRITTERS HAVE FEELINGS ,4. NICKY INTRO ,5. RED IS BLUE ,6. BE PREPARED ,7. GO FLIPPERS ,8. LITTLE BOAT ,9. RED/WOLF STAREDOWN ,10. RUNAWAY ,11. THE SCHNITZEL SONG ,12. TREE CRITTER ,13. THREE G'S ,14. THE REAL G ,15. BLOW YOUR HOUSE DOWN ,16. HOODWINKED THEME, GRANNY TECHNO MIX (BANZAI!) ,17. EVA DEANNA ,18. CHOPPING FOR ACTORS ,19. GLOW ,20. NICKY KNOWS ,21. TOP OF THE WOODS ,22. DELIVERY GIRL ,23. LAIR RESCUE ,24. CABLE CAR RESCUE/END OF THE LINE ,25. BOUNCE ,26. BOSSA FOR BOINGO ,27. HOODWINKED THEME (SURFER VERSION) , ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Aneb když zoufale nevtipný druhořadý animák znásilňuje koncept Rašomona a shodou několika nepravděpodobných náhod se mu zadaří dva ucházející vtípky. Animací je to k zblití. Beru na vědomí, že oproti áčkovým CGI filmům má Karcoolka čtyřikrát nižší rozpočet, ale vypadá tisíckrát hůře než je běžný průměr i u animáků určených rovnou do půjčoven. Není to vyloženě trapné, pouze nepopsatelně n-u-d-n-é. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Začátek se mi dost líbil. Pěkná animace a velmi netradičně pojatý příběh Karkulky, včetně velmi zajímavého vysvětlení, k čemuže to děvče nosí ten přihlouplý čepeček, vyprávění pojaté formou detektivky, top všechno považuju za klady a dost dobře jsem se bavila. Bohužel někdy od poloviny to začne být dost tuctové a stejné, jako všechny ty pohádkové příběhy a úplně to ztratí švih a tempo. Škoda přeškoda, ale i tak to není špatné. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (14)

  • Na začátku filmu přijde policejní náčelník do chaloupky a zeptá se Karkulky (Anne Hathaway), jestli nemá být ve škole. Co by tam dělala, když byla noc? (Patrik256)
  • Když se Karkulka (Anne Hathaway) dozví, že její babička (Glenn Close) je adrenalinová sportovkyně, jde do lesa. Podívá se na oblohu a vidí Měsíc, který je přímo nad ní. V dalším záběru je ale Měsíc u obzoru. (Patrik256)

Reklama

Reklama