Reklama

Reklama

Karcoolka

  • USA Hoodwinked! (více)
Trailer

Obsahy(1)

Bláznivý animovaný příběh ve stylu SHREKa. Vše začíná od konce, který všichni známe... Vlk sežere Červenou Karkulku a potom... Přichází žabák - detektiv, který si předvolá všechny podezřelé a pozorně vyslechne jejich verze, aby se dopátral pravdy. Není to vůbec jednoduché a vynořují se stále nové a nové otázky: Co měla Karcoolka ve svém košíčku? Proč se vlk vloupal do babiččina domku? Proč se tam objevil jódlující dřevorubec? Je sarkastický vlk opravdu ten zloduch? Kdo má zálusk na výborné babiččiny koláčky a proč? Čemu se věnuje akční babička ve svém volném čase? Proč zazní nakonec písnička Červená je modrá? Detektiv to nemá opravdu lehké a výsledek jeho pátrání je skutečně překvapivý! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (506)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Mizerná animace (voda vypadá jako z libovolné hry o Harry Potterovi, o trávě, stromech, vlasech atd. nemluvě), děj občas překvapí dobrými vychytávkami nebo nápady a odkazy na všechno možné (M:I na lanovce místo s vrtulníkem v tunelu atd.), ale bohužel mnohdy jsou ty absurdity dost přehnané. Musím ale uznat, že ze začátku jsem čekala mnohem větší blbost, nakonec jsem se docela i bavila, ale Pixar ani Dreamworks to bohužel nejsou. Čistých 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $51,386,611Tržby Celosvetovo $110,012,185Tržby za predaj DVD v USA $31,059,824 //počet predaných kusov 1,837,028║ Animačne by sa to dalo zaradiť do kvalitatívnej druhej triedy ale zas vydarené uťahovanie z rozprávkových postáv to vynahradí a celkom slušne to zabaví, takže taký priemer čo sa dá ešte ako tak zniesť. /videl v kine: 60%/ ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

"What the Schnitzel?" Celé je to podprůměrný animák..do průměru jej ovšem vytahuje jedna postavička (alespoň pro mě), a tou je Twitchy. Naspeedovaná veverka, která prostě nemá chybu..proto si neodpustím pár jejích hlášek. :) "'What kind of candles are those?' 'Dee-na-mee-tay. Must be Italian.'" "Caffeine! Yeah baby!" "Hey boss, I called the taped-I beeped you on your beeper. Did you get my beep?" ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by mě fakt ani ve snu nenapadlo - udělat ze známé pohádky detektivku. Prostě paráda. Karcoolku považuji za jeden z nejpovedenějších animáků vůbec. Spousta barvitých a originálních postav, nečekané zvraty, zápletka sice trochu hloupá, ale všechno dohromady je to zábavný oddechový kousek. Nejlepší je jódlujíci kozel, divoká babča - které už jen chyběly podvazky, naspeedovaná veverka, Karkulka aka přebornice v karate a úžasnej sarkastickej vlk ("Říkejte mi třeba Maruš."). No nemám co dodat, vždycky se hrozně bavím - k čemuž hodně přispívá právě český dabing, ten je prostě vynikající. Takže za mě rozhodně solidní hodnocení, nemohu jinak. - "You can call me Sheila. I like long walks and fresh flowers." ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní, velmi inovativní zpracování notoricky známé pohádky o Červené Karkulce. Je jasný, že tato verze nebude vyhovovat všem, ale kvituji s povděkem, snahu o vnesení čerstvého vzduchu do zatuchlého rybníku. Co se mi však moc nezamlouvalo je animace, já sice chápu, že za 15 melců žádnou slávu neuděláme, přesto je dost slabá. Totéž v bledě modrém platí o hudbě. Co však je dokonalé je český štatlopráglovský dabing, kterému kraluje Zdeňa "dřevorubec" Junák (umím i brněnskej hantec, "Zdarec kemo"). ()

Galerie (55)

Zajímavosti (14)

  • Když babička (Glenn Close) závodi na snowboardu, tak zavěsí telefon dřív, než domluví. Je divné, že ji Karkulka (Anne Hathaway) slyší a reaguje na ni. (Patrik256)
  • Pracovní název byl „Hoodwinked: The True Story od Red Riding Hood“. (imro)
  • Producentka Sue Bea Montgomery ukázala malým dětem koncept filmu a sledovala jejich výrazy. Když viděla, že se jim líbí postava kozla Japetha (Benjy Gaither), bylo rozhodnuto se o jeho ponechání v příběhu, přestože jej tvůrci původně chtěli vymazat. (Cheeker)

Reklama

Reklama