Reklama

Reklama

Hvězdné války podle Turka

(neoficiální název)
  • Turecko Dünyayı Kurtaran Adam (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kdysi dávno, v jedné předaleké galaxii zuřila za hudby a záběrů vykradených z Hvězdných válek vojna mezi zlým diktátorem se zlatou papírovou helmou a dvěma pohlednými frajerskými stíhači ovládajícími bojové umění a la Douglas Fairbanks. Diktátor a jeho robot s majáčkem byli ale silní, velmi silní a tak museli oba hrdinové po nouzovém přistání na planetě zotročované diktátorovou armádou masopustních masek, chci říct příšer, nejdřív podstoupit tvrdý trénink zahrnující tlučení holýma rukama do skal a kopání do balvanů, ale především spoustu skákání na trampolíně a teprve potom se mohli vydat definitivně zúčtovat se zlem. Ať je provází síla!

Kultovní ultralevná odpověď na Star Wars, kterou má na svědomí doma uctívané enfant terrible tureckého filmu režisér Cetin Inanc. V hlavní roli populární turecký herec (a autor scénáře), bývalý cirkusák Cuneyt Arkin. (choze)

(více)

Diskuze

Uživatel Marek06 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Marek06 smazal svůj příspěvek.

waxtrax

waxtrax (hodnocení, recenze)

Velká paráda. Dostal jsem mnohonásobně víc než jsem očekával. Turecká variace na hvězdoválečné téma, plné nádherných klišé. Na rozdíl od soudobých mainstreamů má film spád, děj a hlavně žádné tupé a zbytečné dialogy.
Doporučuji.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

OlieM: Křesťan jako křesťan, Španěl jako Armén, bába nebo sníh...

Tomulka

Tomulka (hodnocení, recenze)

Hodnotit to nebudu bo jsem to neviděl celé, ale neodpustím tu aspoň napsat. U videa tohoto vilmu jsem se tak nasmál, že to jsem se nenasmál u komedií z holywoodu už dlouho. Jen, aby bylo jasno nerozumím tomu jak něco takového může spatřit světlo světa a je mi jedno kdy se to natáčelo a za jakých okolností. Než natočit něco takového tak raději nebudu točit nic. Zbytečně utracené prachy ať to stálo co to stálo. Každopádně celý film bych nezvládl a divím se, že je v tomto filmu tolik vykrádaček a nikomu to nevadí.

Niktorius

Niktorius (hodnocení, recenze)

Tak hodnotit by se snad vždy mělo výsledné dílo. A při tom hodnocení by člověk měl vzít v úvahu kontext jeho vzniku ;)

tuberatanka

tuberatanka (hodnocení, recenze)

V súvislosti s týmto filmom (ale i s inými) ma napadá zaujímavá otázka - je pre vás dôležitejší autorský zámer, alebo samotný výsledok? tieto filmy sa totiž hodnotia ako "zlé" hlavne v súvislosti s totálne nevydarenou realizáciou autorského zámeru. Lenže v tomto prípade si myslím, že pri konečnom výsledku nemusím nutne prihliadať na okolnosti ktoré k vzniku viedli a riešiť, či ide o vážny film, paródiu, undergroundový experiment alebo psychedelické šialenstvo (film by pokojne mohol byť hocičo z toho), a taktiež si myslím, že v tomto prípade bol výsledný efekt ďaleko lepší, než ten autorom pôvodne zamýšľaný - radšej sa dobre nasmiať, než sledovať tuctový akožeakčný film. Vzhľadom k silne rozporuplným hodnoteniam pri tomto filme, toto by ma celkom zaujímalo:)

martisek

martisek (hodnocení, recenze)

krátká charakteristika tohoto šíleného filmu: Indiana Jones, nový bojový sport "máchej rukama nohama kolem sebe", pohřbení zaživa pod dvouapůlcentimetrovou vrstvou hlíny, úžasné přechody den/noc, rozpůlený obličej má dva nosy, prostě šílené... btw. nevěděl jsem, že Chuck Norris má dvojče

sam75

sam75 (hodnocení, recenze)

Nejhorší film všech dob.Dokonce horší než Robot Monster.Ale bavil jsem se výborně.

Rocko

Rocko (hodnocení, recenze)

Se divím že ten dědek při tom treninku nedostal infarkt :D :D

K3LTidlo

K3LTidlo (hodnocení, recenze)

Nyní jsem viděl všechno a na světě mě po shlédnutí tohoto "filmu" už nic nepřekvapí. Větší whiplash jsem nezažil, turecký hukot lebek, samozvaný král křepčící na trůnu šíleností. Tohle dílko je Zlo. Přesto všechno hodnotím podle svého čistého svědomí....odpad!

Nohajc

Nohajc (hodnocení, recenze)

Je to něco naprosto nezapomenutelného! Zatím jsem měl sice žaludek se na to podívat pouze dvakrát, a to ještě s časovým odstupem, ale vážně stojí to za to. Málokdy dostane člověk záchvat smíchu už během úvodních titulků. Nikdy nepochopím, jak tohle mohli myslet vážně.

TomasMarny

TomasMarny (hodnocení, recenze)

No největší masakr co sem kdy viděl!!!Tak neuvěřitelně stupidní až je to dokonalé.

dadino

dadino (hodnocení, recenze)

Tak toto je perla svetovej kinematografie. Jak si mohol niekto dovolit tak strasne kradnut zabery zo Star wars. Hudbu z Indiana jonesa a atd.... A efekty (vlastne): Hlavny hrdina raz prekusne mec (!) Vybuchujuce hlavy zombie a kamene ktore po odkopnuti vybuchnu. Ku koncu uz bezne hrdina trha hlavy. A ten robot s majakom... Turecke hory ako mimozemska planeta, strasny kompars este horsi scenar, kamera a strih. A mam chut tomu dat 5 hviezdiciek. ale musim dat odpad.

 (hodnocení, recenze)

Od začátku do konce jsem měl bránici v křeči. U ničeho jsem se ještě tak nenasmál!!

Opsha

Opsha (hodnocení, recenze)

B:YO.B: Z pokračování natočeného nedávno (neviděl jsem ale prý je to tak blbé že už to ani není vtipné)

mirliflore

mirliflore (hodnocení, recenze)

petero: nebo tomu dali 5 hvězdiček, protože chtěli prostě vyjádřit, jak moc se u toho bavili ;-)

BigBen87CZ

BigBen87CZ (hodnocení, recenze)

S radostí onačujeme ne příliš povedené filmy, či plánovaně relaxační jako tzv. "béčka" ... na některé výplody však abeceda nestačí. Turecké hvězdné války zaujmou už neuvěřitelně dlouhým a naprosto tupým začátkem, kde se neustále opakují zkosené záběry ze čtvrtého dílu Hvězdných válek. Lidstvo zde zdatně (tedy lidstvo, dva hlavní hrdinové ve stíhačkách federace) bojuje s tajemným kouzelníkem. Když obě dvě hlavní postavy ve vesmíru zasáhnou (oba ve svých liodích pomocí Lucasových triků vybouchnou) tak se oba vzbudí na záhadné planetě (čirou náhodou nezraněni a několik metrů od sebe). Začíná jakýsi fragment z něčeho, co asi měl být děj. Asi v této fázi filmu jsem se přestal ptát, jestli to myslí vážně, nebo si ze mě jen někdo vystřelil. Bohužel, myslí to vážně. Každopádně, dávám pět hvězdiček, aby se tento skvost udržel v žebříčku nejrozporuplnějších filmů na prvním místě a tak i ostatní blázni jako já, si mohli vychutnat hybrida Battlestar Galactica, StarWars, Indiana Jonese a Planety Opic v tureckém náboženském podání s fialovou krví (která ovšem vytéká odnikud) červenými medvědy, mumiemi z toaleťáku (se stejnými drápy jako mají medvědi) a neuvěřitelnou prezentací bojového umění a tréningu ... Všem, kdož se nakonec rozhodnou film shlédnout doporučuji, aby předem napsali závěť, jelikož pokud dokoukají do konce, může to být zároveň i jejich koncem ...

V!b_Ribbon

V!b_Ribbon (hodnocení, recenze)

chaaaaaaaa! chaaaaaaaaaa! (prst ukazující na obrazovku kde se odehrává tato groteska)

mirliflore

mirliflore (hodnocení, recenze)

kouknout se na to dá tady, s anglickými titulemi a v nevalné kvalitě -

www.yorumcuyuz.net/forum/ye...zle-t26366.0.html;msg169483

Reklama

Reklama