Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

Renie42 

všechny recenze uživatele

Fakt super film, tak jsem se dlouho nenasmála. Situace, kde se obě Kate míjejí, je komická, jedna je romantická, druhá se chová jako chlap. Hlavní hrdinka je moc sympatická a pěkná a také hrdina Max je fešák. Opravdu role E. Levyho byla na něho jako dělaná. Takovýho člověka bych opravdu nechtěla nikde potkat. Ale hodnocení opravdu tenhle chlápek nemůže snížit. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Hloupá komedie vystavena na slušné premise. Zatímco samotná zápletka nabízí ohromný potenciál pro komedii století, tvůrci si vystačí s několika poměrně dobrými nápady (zrcadlo) a zbytek zaplňují lacinou vatou (téměř vše ostatní). Kate je vzhledem roztomilá dívenka, která by si jistě v žádném případě nepřála být naklonována... A pokud ano, v žádném případě by nestála o přeprogramování svého chování. Pro většinové publikum asi příjemná zábava, pro ostatní ovšem pouze nepovedený pokus pro humor. Schválně, kolik z vás by chtělo ženu chovající se jako muž? Asi naprosté minimum. Ale, ruku na srdce, dívat se na takovou dívku v televizi nemusí být zase taková otrava. Problém Repli-Kate ovšem tkví v tom, že představa chování klasickému muže je dost zvrácená a nechutná. ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy majú tú výhodu, že ich môžem pozerať stále a vôbec sa neopozerajú. Repli-Kate je presne takým filmom. Je vtipný, je sexi, je tu i romantika a je sexi (na druhú:). Nie je to nijaké veľdielo, ale je to záruka príjemne stráveného večera a istým spôsobom ponúka aj splnenie mužských túžob:) ()

Atewi 

všechny recenze uživatele

Komentář uživatele Djkoma mi mluví z duše! Taky nechápu, jak může mít takhle brilantní vtipná oddechovka tak nízké hodnocení, když se komerční sra*ky jako prcičky těší takové oblibě...! Já jsem se perfektně zasmála, viděla už potřetí a určitě ne naposledy! Skvělá oddechovka před spaním! ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Ano, tenhle film je letní oddychová komedie, při které může být mozek na rekreaci. A v rámci tohoto žánru to je 4 a 1/2 *. Já se teda u filmu určitě zasmál dost. Předpokládám, že na pultech videopůjčoven se tahle komedie bude vyjímat. Sháníte-li film, na který se můžete podívat i se svojí drahou polovičkou, zvolte tento a neprohloupíte :) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama