Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není... (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých scének v tom sice je, ale není jich tolik, aby zachránily vše to ostatní, co nefungovalo, nudilo nebo bylo jenom trapné a příliš hloupé. A Prcičky to skutečně od určité chvíle připomíná, ale ty aspoň měly příjemnou atmosféru a na jedno zhlédnutí byly celkem příjemné, což o tomhle říct bohužel nemůžu. Slabé 2* ()

Dalik 

všechny recenze uživatele

Spis bych dal tak 3.5 * Pripada mi to jako docela vtipna komedie, ktera ma dobry napad z ktereho vzejde spousta vtipnych situaci. Ale jak je videt, prizpusobit si holku podle obrazu sveho aby popijela pivo, koukala na fotbal a chtela porad sex nebude vzdy asi to prave orechove (ne ze by to nekomu nevyhovovalo). ()

Reklama

kombajn 

všechny recenze uživatele

Ano, tenhle film je letní oddychová komedie, při které může být mozek na rekreaci. A v rámci tohoto žánru to je 4 a 1/2 *. Já se teda u filmu určitě zasmál dost. Předpokládám, že na pultech videopůjčoven se tahle komedie bude vyjímat. Sháníte-li film, na který se můžete podívat i se svojí drahou polovičkou, zvolte tento a neprohloupíte :) ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Hloupá komedie vystavena na slušné premise. Zatímco samotná zápletka nabízí ohromný potenciál pro komedii století, tvůrci si vystačí s několika poměrně dobrými nápady (zrcadlo) a zbytek zaplňují lacinou vatou (téměř vše ostatní). Kate je vzhledem roztomilá dívenka, která by si jistě v žádném případě nepřála být naklonována... A pokud ano, v žádném případě by nestála o přeprogramování svého chování. Pro většinové publikum asi příjemná zábava, pro ostatní ovšem pouze nepovedený pokus pro humor. Schválně, kolik z vás by chtělo ženu chovající se jako muž? Asi naprosté minimum. Ale, ruku na srdce, dívat se na takovou dívku v televizi nemusí být zase taková otrava. Problém Repli-Kate ovšem tkví v tom, že představa chování klasickému muže je dost zvrácená a nechutná. ()

M.E.K.Y 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se bavil. A to dost. Hloupých amerických komedií je hromada, ale jestliže mám s nimi porovnat Repli-Kate, tak je to určitě nadprůměr. Neobvyklý námět o replice toho či onoho člověka není nikdy na škodu a už toto téma samo o sobě dává vzniknout spoustě vtipným konfrontacím. Snímek tak příjemně ubíhá a díky vhodnému dávkování humoru jsem se ani nestihl nudit. Celý snímek se točí kolem Ali Landry (Kate), která je nehorázně sympatická a pravděpodobně "udělá" většinu mužského publika a ženského možná taky. Takovému typu komedií prostě musí vévodit nějaký sexsymbol, ať je na co koukat a tady je navíc velmi vkusně vložený. Kromě ní se zde představily známe žánrové tváře, jako třeba Eugene Levy či James Roday. Závěr? Příjemná komedie, která díky svému námětu zaujme, pobaví a do jisté míry i ponaučí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama