Sám doma a bohatý: Vánoční přání (video film)
Vánoční přání Richieho Riche
Vánoční přání Ričiho Riče
Richie Rich's Christmas Wish
Rodinný / Komedie
USA, 1998, 84 min
John MurlowskiObsah
Rodinná filmová komedie o tom, jaké to je, když se chlapec z bohaté rodiny ocitne ve světě, kde nic není takové, jaké si pamatuje. Při svém návratu zpět zažívá spoustu legrace a ztřeštěných dobrodružství, která se mohou stát jen o Vánocích. (oficiální text distributora)
AngelAngie
Sice už velmi přehnané, přemátlé a zbytečné, v mých očích ale stejně pořád fajn oddechovka ..(23.11.2008)
swamp
odpad!Kdybych to nazval infantilní blbostí, urazil bych tím všechny infantilní blbosti. Až budu mít děti.. a ty děti budou šíleně zlobit.. ani tak jim to nepustím. Takový budu hodný taťka. :) Navíc ty příšerné "digitální" efekty, především padající sníh, z toho mi bylo opravdu na zvracení.(27.7.2011)
Allien.9
odpad!No co TOHLE mělo být... TOHLE by se mělo zakázat pro nebezpečnou míru stupidity unikající jak ze šíleného scénáře, tak z teatrálních výkonů tzv. herců. Nojo, už to vypadá, že z TOHO budu mít následky celý život...(28.12.2010)
blackrain
Ten kluk měl být na své přání opatrný, jenže nebyl. Neviděla bych hodnocení tak bledě. Je to sice zbytečná blbost, ale odpad to taky není.(28.12.2010)
Colonist
odpad!První díl byl příšerný, ale měl aspoň Culkina. Tohle je naprosto debilní film s pitomými kreslenými efekty...nedivím se, že to dávají na Jetixu.(16.12.2007)
hans500
Tady už se opravdu moc kladů nenajde, ale pořád je to ještě koukatelné.(26.12.2009)
Ice123
Tohle je vážně hrozný.... jednu hvězdu jen proto, že jakožto odpad! dávám jen věci, na které se nedá koukat ale vůbec!!!(27.12.2010)
FunThomas
Tak tohle už opravdu neprojde...(20.11.2006)
Matros
odpad!Nechutná, na názvu parazitující kravina.(6.11.2008)
Skarface
odpad!Mladej boháč má žlutý zuby jak prase ! a film s předchozímy díly nemá vubec nic společného !!! Trapný(2.11.2011)
Elbarto08
Velmi velmi trapné! Ale pamatuju si, že něco tam ušlo, proto ta jedna hvězda (ale hledat, co to bylo, to fakt ne)(9.12.2011)
TaanStari
odpad!Rodinná kravina. A nevím proč se to jmenuje takhle. Parazitování na úspěchu Sám doma?(3.10.2006)
Kaufman
odpad!Protože sem viděl Sám doma a bohatý tak sem si jednou pučil v půjčovně tohle dílko.Mělo název Sám doma a bohatý:Vánoční přání!Ani sem se nedokoukal...(1.6.2005)
Psycho.R
Epizoda z kreslenýho seriálu, jen tam hrajou "herci".(19.5.2009)
Rimer545
odpad!No......abych se nerozepsal milióny řádků negativit na tento film, zaměřím se raději na pozitiva. Nóóóó................................................................................mělo to konec. To je jediný klad na tomhle filmu.(16.12.2011)
Paity
Ma jedno podívání se to dá, ale nečekejte od toho žádné zázraky a už vůbec se to nesnažte srovnávat s dvojkou Sám doma, nebo chraň Bůh s jedničkou!(30.5.2012)
doktofaust
odpad!Vtip už není vtipem. Nuda a MC tu také je nahrazen kopií.(18.7.2008)
DrawRubb
Film nemá naprosto nic společného s prvním dílem, který alespoň za něco stál. A kdo čeká, že se při této rodinné komedii zasměje, tak ten bude opravdu zklamán. 1* za to, že jsem to dokoukal do konce.(17.9.2009)
VanStan
odpad!no bože ani sa nečudujem že som to ani v požičovniach nevidel tragédia ....(19.11.2007)
Jamal_SK
odpad!Všetky diely Sam doma kde nehrá Culcin sú nepozeratelné. Toto je ešte horšie ako Sam doma 3 a to je už čo povedať.(26.12.2009)
Související
- Sám doma 4 (TV film) (2002)
- Sám doma 3 (1997)
- Sám doma a bohatý (1994)
- Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992)
- Sám doma (1990)