Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní road-movie o nekonvenčním dívčím přátelství je nejen studií současných dospívajících dívek, jejich iluzí a představ, ale i cestou za poznáním a sebevědomím... Iška, Karolína a Vendula se po maturitě vydávají na cestu bez cíle, důležité je putování samo. Ačkoliv jsou povahově i vzhledově velmi odlišné, působí jako kompaktní trojice: podobná slova, stejný humor a společná minulost. Problém nastává už před cestou: Iška musí vzít s sebou čtrnáctiletého bratra Vojtu. Obstarat si jídlo a cestovat bez peněz není jednoduché, zpočátku však dobrodružné a zábavné. Postupem času ale dívky zjišťují, že někdy to, za co se neplatí, bývá nejdražší. A že dívčí přátelství se rozpadá, nebo se rozpadlo už dávno a ony to jen nechtěly vidět, jako nechtěly vidět svoje opravdové touhy, přání a trápení. A Vojta? Nechá se vtáhnout do hry plné potlačovaných emocí, nevyřčených slov, výbuchů smíchu a pořád ještě silných citů, které nemají nic společného se selankou holčičího přátelství. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (485)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím. Ten film prostě pohřbívají charakterně debilní dialogy postav. Vztahy mezi nimi jsou často jako na houpačce a divák ani moc netuší proč se tak děje. Prakticky film vyšumí NIKAM a je téměř o NIČEM. Není zde postava, která by měla hlavu a patu. Film zachraňuje Muchowova hudba. Jinak by to byla opravdová bída. Možná mi časem dojde čeho jsem byl svědkem. Bohužel teď sem na to nepřišel. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Ošklivě depresivně naladěný film. Od road movie člověk čeká zábavu, a ne aby koukal na tři krávy, z nichž jedna furt bulí nebo skáče do vody. Nakonec skoro nikam nedojely, protože zde bylo plno zbytečných a hloupých scén. Kdybych měl vystřihnout všechny přebytečný scény, zbyly by mi jen úvodní a závěrečné titulky. Ble, nikdy víc. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,že si trochu užijem, když jsou to naše poslední prázdniny. Že se popovezem, zapaříme“..... Sonda do životů a duší ,,náctiletých“ holek, plná živočišných scén a hledání sama sebe v perfektním podání tří holek, které to snad ani nehrály, za což patří K. Babinské poklona. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nevím, kde chytnu svalovou slabost. 2.) Jsem vášnivým pozorovatelem Vrbaře čtyřtečnýho a koz mladých holek. 3.) Chci se stát zoufalým vytrvalcem. PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si koupil nějaký lahváče a pytel popcornu s tim, že se zkusim podívat na tenhle film, po 10-ti minutách to vypnu, zanadávám si, co to je za nehoráznou sračku a potom se po dlouhý době zase podívám na šílenýho Maxe 2, kterýho jsem čirou náhodou včera objevil kompletního na Youtube. Jenže tohle nebyla žádná sračka, kterou jsem očekával. Příběh 3 pipek, který se potulujou sem a tam, občas se ožerou a užijou si spolu nějaký lesbický hrátky, mě překvapivě docela zaujal. Navíc ze Sandry Novákový, kterou jsem dosud znal pouze ze seriálu Bylo nás 5, vyrostla moc pěkná buchta (i když chtělo by to investovat do silikonů) a taky celkem schopná hérečka. Ovšem ty další dvě pipky v hlavních rolích se mi moc nelíbily a sympatický mi taky vůbec nebyly (hlavně ta tlustoprdka byla na vodstřel). Jinak si myslim, že tento debut se Karin Babinský docela podařil a věřim, že třeba časem natočí ještě něco lepšího... update: Asi jsem divnej, ale podruhý mi to přišlo dost debilní, takže jdu s hodnocenim dolu... ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Myslím, že moje tehdejší nadšení z Pusinek pramenilo z toho, že se tam Sandra Nováková (moje tehdejší velká herecká oblíbenkyně) ukáže nahá. Když jsem film po letech zhlédl v telce znovu, téměř mě šokovalo, jak moc za tu dobu zastaral (sociální sítě zde neexistují, mobily jsou předpotopní, v ulicích jezdí staré kraksny a jedna z postav jezdí na Simsonu... celkově to tou šedivou pošmourností působí jako natočené pomalu za totáče), a ten výskyt nahoty mi zde nově přišel veskrze otravný (svlékne se zde totiž nejeden Sandra, ale všechny herečky, a to opakovaně). Dialogy jsou veskrze o ničem, podobně jako celý scénář, o mizerné režii nemluvě. Zbytečný film druhořadé režisérky (která se za ty dlouhé roky zmohla na jediný další film), který kromě těch odhalených koz a zadků v podstatě s ničím jiným nepřišel, což z něj dělalo ztrátu času už tehdy, natož dnes. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (8)

  • Trenér, který na začátku učí thaibox, je Viktor Petrlík, který má v reálu opravdu školu Thajského boxu Lannagym. (Leachim_)
  • Hlavní herečky byly vybrány po třech letech hledání a po tuto dobu se na castinzích prostřídalo asi 700 uchazeček. (Amplifier)
  • Diskotéka byla filmována v Mostě v Manhatanu, dřívější Jaltě. V Mostě se filmovaly také scény z nádraží. Dále se natáčelo v Žatci, Vroutku, Plzni a u Nechranické přehrady. (ČSFD)

Související novinky

Fresh Film Fest 2007 (22.-26.8.)

Fresh Film Fest 2007 (22.-26.8.)

15.06.2007

Na nezájem o mladé a začínající filmaře si v poslední době nemůže nikdo stěžovat. Před pár měsíci proběhl na stanici Nova filmový maratón studentských snímků, Noc filmových nadějí, a v pondělí 4.6.… (více)

Reklama

Reklama