foto

Petra Nesvačilová

  • nar. 2.12.1985 (30 let)
    Tábor, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narozena 2. 12. 1985 v Táboře. Maturovala na Biskupském gymnáziu v Českých Budějovicích, začíná studovat dokument na FAMU. Hostuje v divadle Na zábradlí, v divadle Rubín a v paláci Akropolis v představení Matapo na krev, vystupuje také s divadelním spolkem Filip. Hrála a tančila na festivalu Sedm nocí a jedno tajemství na lodi bratrů Formanů, hrála v klipu Support Lesbiens My Star. V roce 2004 natočila klip skupině Satisfucktion, ve stejném roce vyhrála na festivalu dokumentárních filmů Jeden svět 3. místo v literární oblasti. V roce 2005 získala na tomtéž festivalu 3. místo ve fotografii.

Zdroj: Česká televize

Herecká filmografie

2017 Sněží!
2016 Instalatér z Tuchlovic
Já, Mattoni (TV seriál)
Bahno (E04)
Dvorní dodavatel (E03)
Já, Olga Hepnarová
Mars
Monstrum (TV film)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Pokrevní vztahy (S01E09)
2014 Nevinné lži (TV seriál)
Vedlejší příznaky (E10)
Siciliana
2013 Škoda lásky (TV seriál)
2012 Líbáš jako ďábel
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Příběh sňatkového podvodníka (E08)
2010 Hráči
2009 Hodinu nevíš...
Lištičky
Odsouzené (TV seriál)
Protektor
Solo ritardando (studentský film)
Zoufalci
2008 František je děvkař
Generálka (studentský film)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Lovec vodního ticha (TV film)
Polibek na cestu (TV film)
Usnula jsem (studentský film)
2007 Nadměrné maličkosti: Kukačky (TV film)
Pusinky
Skeletoni
2005 Žralok v hlavě
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

Dokumentární

2015 Druhý život Mistra Jana Husa (TV seriál)
2013 Celnice: Můj proces s TGM – Film o filmu (TV film) - vyp.
2011 Prsty v medu mám (studentský film)
2009 Opus č. 50 na motivy Milady Horákové (studentský film)
2007 Film o filmu: Pusinky (TV film)

TV pořady

2013 Celnice (TV pořad) - vyp.
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2010 Rozmarná léta českého filmu (TV pořad)
2007 Pavlač Ester Kočičkové (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 Barbora Poláková - Generace (hudební videoklip)
2015 Barbora Poláková: Nafrněná (hudební videoklip)

Režijní filmografie

2013 Z Borotína až na Sněžku (studentský film)

Dokumentární

2016 Zákon Helena
2013 Expremiéři (TV seriál)
2011 Prsty v medu mám (studentský film)
Řekni, kde ti Němci jsou
2009 Bábovka, turek, slepice a polévka (studentský film)
Opus č. 50 na motivy Milady Horákové (studentský film)
2008 Kláry letní tábor
Putování jedné kachny za sny (studentský film)
2007 Film o filmu: Pusinky (TV film)

Scenáristická filmografie

2013 Z Borotína až na Sněžku (studentský film)

Dokumentární

2016 Zákon Helena
2011 Prsty v medu mám (studentský film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace