Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nalezení Cartmanova leprechauna je jen začátkem tohoto šíleného příběhu tvůrců Treye Parkera a Matta Stonea o říši představ. Před kluky se otevírá veškerá fantazie celého světa, dveře do úplně nové dimenze... a k tomu jedna soudem nařízená dohoda - lízat Cartmanovy koule. Kdo nakonec vyhraje? (hippyman)

Recenze (188)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

8.6.2010 ~ Recyklovaná úchylná morbidní fekální trapárna, tvářící se jako úchylný morbidní fekální černý humor. Ten "humor" jsem ale nepostřehl. ...fakt jsem z jiného světa... ~ Fakt nechápu, co se může zdát tak moc srandovního na snůšce již, díky samotnému South Parku, okoukaných a ne moc originálních vtípků, zadupaných do země rádoby zábavně morbidním, ovšem pouze rádoby, navrch fekálním humorem ála žáci 4. třídy pomocné školy. ~ Kyle se vsadil, upsal, že když uvidí živého Leprikóna (nějaký skřet), bude muset Cartmanovi lízat koule. Skřeta uvidí a vymáhání lízání se táhne celým příběhem. Do toho teroristé vpadnou do lidské představivosti, kde se mydlí dobré vymyšlené postavy s těmi zlými, všechno hoří, stříká, padá, chcípá, je znásilňováno, do toho se objeví pár rádobyvtipných cameo, které jsou možná velmi drobnými místy trefné, ale neúsměvné. ~ Milý deníčku, bez tohohle bych se zcela obešel. Tak jako bez 80% celého seriálového South Parku. Prostě nejsem na tenhle typ humoru a tak zjevně ani ne z týhle planety. "E.T. go home!!!" ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Spojení trilogie o napadení americké predstavivosti teroristi dohromady plus nějaké ty scény navíc ( zatím jsem je neobjevil). Tvurcum není cizí parodovat vše od Pana Prstenu , Star Gate , akčnáku alá Michael Baye a do toho ještě poletuje Al Super-Gore a odpalí nás atomovkou. Sprška gagu má kadenci AK-47 a zaplava citací nedá spát. Zkuste si schválně počítat kdo všechno v one risi predstavivosti žije :D . "Kurte Russele slyšíte nás?!" "Kurte Russele!!" ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Peklo na Zemi bylo určitě lepší. Tady mě vzal hlavně Al Gore přeslečený za nějakého Supermana, dále nebyly špatné Camea Kurta Russella a Predátora. Co se týče linie s Imaginationland je to jasně 5 hvězdičkový nářez, ale co proboha mělo znamenat neustálé omílání těch koulí? Cartman tentokráte zklamal na célé čáře. Ale jelikož téma South Park mě vždy potěší nebojím se pustit film kdykoli znovu a královsky se bavit. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

South Park jako vyšitý. Stone a Parker jsou ve svém živlu a nápady jim rozhodně nechybí- v tomhle trojdíle je zjevná jejich schopnost vytvořit něco velkolepého. Všechny hlavní postavy se chovají naprosto tak, jak by měly. Nechybí i nějaký ten politický humor a po dlouhé době opravdové morální poselství (Luke Skywalker opravdu ovlivnil můj život víc, než mnozí opravdoví lidé)... a Mel Gibson fantasticky animovaný :D ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

No... Imaginationland působí víc jako "nafouklá epizoda" (prakticky trojnásobek běžné stopáže dílu) než jako plnohodnotný celovečerák. Přesto jsem neměl pocit, že jsem byl o něco ochuzen (I když... zabili Kennyho nebo ne? HA! nevykecám :)) a story "Cartmanovy koule" zachránila co se dá. Takže jsem srab a nechávám 5. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama