Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $18miliónovTržby USA $41,011,711Tržby Celosvetovo $68,824,526Tržby za predaj DVD v USA $32,726,066 //počet predaných kusov 1,768,200║ Na tento prevarený teen žáner sa to celkom dalo, tie herečky boli fajn kočky a občas prišiel aj nejaký ten podarený vtip. /50%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. Dirty Little Secret - The All-American Rejects ,2. Honestly - Cartel ,3. Chelsea - Stefy ,4. Hope Song - Rock Kills Kid ,5. Instantly Gratified - People In Planes ,6. Better Open The Door - Motion City Soundtrack ,7. Time After Time - Quietdrive ,8. Fool For Love - Stefy ,9. This Will Be Our Year - Ok Go ,10. I Like What You Say - Nada Surf ,11. Float On - Ben Lee ,12. Sunset Lover - Josh Kelley ,13. We Got To Leave - Caesars ,14. The Next Big Thing - Rockett Queen , ()

Reklama

Reverger 

všechny recenze uživatele

Ano, vzít v potaz to, že je zde na jedné straně banda uřvaných, nadutých buchet a na druhé všemi oblíbený student, který mávne a má každou, je zcela jasná klišé sračka, ale jistojistě mě zaujala myšlenka pomsty, která se urodila právě hlavách buchet, co utváří jeden mozek. Samozřejmě nebudu srážet celý film, a taky nebudu tvrdit, že se tam něčemu nedalo zasmát... ()

cocostorm 

všechny recenze uživatele

Z počátku se mi to zdálo dobré. Zhrzené dívky, co se chtějí pomstít atd.... I děj byl v pohodě, bylo tam i pár slušných hlášek, ale ten konec byl divný. Netvrdím, že by měla skončit s Tuckerem ale proč každá holka co si začne s oblíbencem skončí povětšinou s "lůsrem"? V tomto filmu to není přímo, ale je to naznačeno.. Ale každopádně, dívat se na to dá. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Filmů z prostředí školy bez širší zápletky jako je tento je natočeno každoročně velmi mnoho. Kluka podání Jesse Metcalfa, kterého známe jako zahradníka ze seriálu Zoufalé manželky, je na své škole nejlepší borec a má holku na kterou si ukáže, a nejenom jednu. Jednoho dne se holky co s ním jako že chodí domluví, že mu dají kopačky a že ho zničí. S kopačkami je ale předežene a ony jsou více než naštvané. Použijí k tomu svojí kamarádku, prášky, které povzbuzují ženskost, tanga atd., ale zjistí, že při něm snad drží samotný Bůh, jelikož z každého trapasu vyjde jako vítěz a inspiruje tak své okolí. Nastražená kamarádka se do něj také zamiluje a vše až na trošku zmatenější konec dobře dopadne.Ona se stane na škole známou a on se změní a chodí pouze s jednou. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)
  • Štáb musel získat od studentů skutečné školy, kde se natáčelo, povolení k užívání jejich skříněk. (D3VIL)
  • V jedné ze scén Kate (Brittany Snow) schválně cituje Johnovu (Jesse Metcalfe) hlášku ze šatny o "Bordó, které otevřeš a vyžahneš." Tu však Kate slyšet nemohla, protože byla schválně vystřížena, aby si myslela, že to s ní John (Jesse Metcalfe) nemyslí vážně. (necisty)

Reklama

Reklama