Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (16)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Já jsem z filmu velmi nadšená a nakonec jsem ráda i za to rozdělí na dvě části, protože tak je tam vše, co by tam mělo být. U mě tenhle film rozhodně boduje.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Dalo by se říct, že i když je to "jen" obyčejná pohádka, tak v podání Tima Burtona a skvěle obsazených herců to byl úžasný film. Z nějakého důvodu jsem celou dobu byla v kině taková napjatá a natěšená. Film mě vůbec nezklamal a kdyby vstupenky nebyly tak drahé, šla bych klidně znova...

plakát

Nelítostná rasa (2005) 

Moc se mi ten film líbil, i přes lehce pokulhávající začátek, ale ke konci to dostalo spád. Rozuzlení bylo překvapující, čekala jsem cokoliv, ale toto ne. Herci zahráli své role výborně a místy mi běhal až mráz po zádech... Vážně tohle se jim povedle.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Tenhle seriál zbožňuju. Se seriálem True Blood se dělí o první příčku v mém žebříčku nejoblíbenějších seriálů. Ústřední trojice je velmi sympatická a svou roli hrají dobře, ovšem nejlepší je Ian Somerhalder v roli Damona. Podle mého mu ta role sedla na míru. Podle mého to má děj, spád a dobré hlášky, dobře, některé jsou už ohrané, ale to se dá odpustit.;-) Ke všemu je tento seriál doprovázen skvělou hudbou. Jsem z něj nadšená.

plakát

Dorian Gray (2009) 

Právě jsem se na to dokoukala a nemám slov. Bylo to super.:-) Herci byli dobře obsazeni. Ben Barnes zahrál Doriana skvěle, ovšem vedle výkonu Colina Firtha neměl šanci. Místy mi to trošku těmi ulicemi přípomínalo Sweeney Todda. Jinak, velmi slušně natočené, po namalování obrazu a změnění Dorianova chování se to rozjelo a konec byl úžasný. Odhalení Dorianovy duše(portrétu) bylo super.

plakát

John Tucker musí zemřít (2006) 

Z počátku se mi to zdálo dobré. Zhrzené dívky, co se chtějí pomstít atd.... I děj byl v pohodě, bylo tam i pár slušných hlášek, ale ten konec byl divný. Netvrdím, že by měla skončit s Tuckerem ale proč každá holka co si začne s oblíbencem skončí povětšinou s "lůsrem"? V tomto filmu to není přímo, ale je to naznačeno.. Ale každopádně, dívat se na to dá.

plakát

Transformers (2007) 

Skvělý film. Strašně se mi líbil, a to se divím, já na takové filmy totiž většinou nejsem. Jsem si říkala, že to bude blbost, ale měním názor! strašně se mi to líbilo! Jsem opravdu nadšená.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

No, ať si říká kdo chce, co chce, mě ten film bavil. Líbilo se mi na něm všechno. Když to skončilo, řekla jsem si: Páni, to už je konec? Jsem tímle filmem nadšená!:-)

plakát

A zase jedna Popelka (2008) 

Upřímně, tenhle film byl mnohem lepší než ten první. Líbil se mi příběh, herecké obsazení a hudba! Ta byla super. Nutila mě do tance, bohuže pro mě, bylo pozdě večer, takže tanec nepřicházel v úvahu..:-D Hlavní představitelé byli obsazeni dobře, zvlášte hlavní představitel, ale přesto mé oko upoutaly nevlastní sestřičky. Obě je znám z "Moje sestra vlkodlak", takže mě docela překvapilo je vidět v romantické komedii. Ale bylo to příjemné překvapení. Strašně se mi tam líbily a své úlohy zahrály velmi dobře.

plakát

Bejvalek se nezbavíš (2009) 

Odychový film. Legrace, romantika, místy "tragédie". Pobavila jsem se u něj, zamáčkla slzičku. Není to film, na který bych se musela dívat pořád dookola, ale jednou za čas to neuškodí, i přesto, že už vím, jak to skončí.