Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejžhavější mladá hollywoodská hvězda dnešních dnů Jesse Metcalfe (TV seriál Zoufalé manželky) vyvolává salvy smíchu po celé škole jako hlavní hvězda tohoto neuvěřitelně legračního filmu! Když tři nádherné holky zjistí, že se staly obětí nenasytného lamače dívčích srdcí Johna Tuckera (Metcalfe), zosnují důmyslný plán odplaty. A tak se Tucker buď konečně změní…nebo bude brzy tenhle král školy všem jen pro smích! Dokáže svůdné dívčí trio proměnit “sériového milovníka” ve věrného muže? Přesvědčte se o tom v úspěšném filmu, který dokazuje, že pomsta nemusí být jen sladká, ale také hodně legrační. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Na tomto filme je dobré to poukázanie na niektorých ľudí, ktorí aj keď urobia hlúposť, tak sú stále rovnako obľúbení a druhí sa môže snažiť, ale uznanie si nezískava. Inak je film totálny des a ako romantická komédia sa mení na trápnu klišé frašku. Bol to ten typický desný film, aké ma vyvádzajú z miery. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

“Na rande s ním šla jiná a stejně mě svlíknul!” Naprosto ultimativní hláška z filmu, kdy woke bylo ještě v plenkách a proto casting je zcela přirozený a za mě hodně povedený. Děj není žádná neotřepaná hitparáda, ale nepůsobí iritujícím dojmem. Je to taková ta roztomilá komedie ze staré školy, ze které se na zadek neposadíte, ale opravdu (opravdu) v ni není jediná věc, co by vás nechtěla pobavit (a naopak chtěla diváka poučovat). ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se po celou dobu filmu, a jako komedie to účel splnilo. Romantiky je v tom dost. 😁 Konec filmu nabere pěkný zvrat, ale ty scény ve filmu jsou k nezaplacení. Herečky jsou sexy, a Brittany Snow tomu dokonale padla. 👍 Občas se zasměji jenom si na ty scény vzpomenu. poznámka: Doporučuji shlédnou tento film s titulky forced. Hvězdiček 4**** ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Richard Gibbs: 1. Dirty Little Secret - The All-American Rejects ,2. Honestly - Cartel ,3. Chelsea - Stefy ,4. Hope Song - Rock Kills Kid ,5. Instantly Gratified - People In Planes ,6. Better Open The Door - Motion City Soundtrack ,7. Time After Time - Quietdrive ,8. Fool For Love - Stefy ,9. This Will Be Our Year - Ok Go ,10. I Like What You Say - Nada Surf ,11. Float On - Ben Lee ,12. Sunset Lover - Josh Kelley ,13. We Got To Leave - Caesars ,14. The Next Big Thing - Rockett Queen , ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Takových filmů už je na světě tooooolik, že ať přemýšlím jak chci, nedokážu si vybavit důvod, proč koukat zrovna na tento, i když má docela sadistický a rázný název. Jenže po příběhové stránce je to neskutečná hrůza, nevtipná, nevkusná, tupá a průměrná, až to bolí. Takových filmů za tu dobu v Americe vzniklo a dokázaly být zábavné i přes svojí romantickou stránku. Jenže občas už toho člověk má plný zuby a u mě to odnes právě John Tucker musí zemřít. Příběh jakoby tvůrci obšlehli od teenagerských komedií, kterých má Amerika plno. Dřív jsem to možná žral, v čele s Prcičkama, dneska mě to už začíná nepříjemně rozčilovat. Proč na to koukat? Proč koukat stále na jeden a ten samý problém? ()

Galerie (56)

Zajímavosti (7)

  • Psi režisérky Betty Thomas, Jackie a Rico, pobíhali kolem během natáčení a z několika scén museli být vystřihnuti. (D3VIL)
  • Sophia Bush během natáčení stihla natočit i několik epizod se seriálu One Tree Hill. (ČSFD)
  • Byly natočeny dva odlišné závěry filmu, nakonec byl upřednostněn ten pozitivnější. (D3VIL)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno