Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina zlodějů se vloupá do kanceláře obchodníka s uměleckými předměty, kde nalezne trezor. Avšak místo vzácných uměleckých děl, skrývá tento trezor jiné překvapení:bezpečnostní kryptu, která nebyla otevřena posledních sto let. Díky této kryptě je Draculovi umožněno dostat se na veřejnost a rozpoutat tak jeho starověký teror vůči modernímu světu a všem, kteří se s ním setkají. Dracula společně s Abrahamem Van Helsingem, který zná hraběte Draculu již z minulosti a pracuje jako anglický obchodník se starožitnostmi a Simonem – jeho pomocníkem, se vydává na cestu do New Orleans, které kdesi ukrývá dceru Vana Helsinga - Mary, kterou Dracula míní nalézt. (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +hodně dobrý hudební doprovod, zpracování -přesto tyhle filmy nejsou moje krevní skupina/// Tak nebylo to zas tak strašný. Solidně mrazivá atmosféra, pár vyvražďovaček, překvapivě zajímavý příběh. Obsazení slušné, jen ty herecké výkony na mě neudělali moc dojem a nutno příznat, že hlavně poslední tředina je dost fantasmagorická (slušně řečeno)./// Celkem 54%/// ()

estee 

všechny recenze uživatele

Lepšie ako dracula 3000, ale stále dosť pod priemerom. Na G. Butlera sa mi síce bude pozerať vždy dobre, ale on samotný na filmový zážitok nestačí. J.L.Millera nemusím vôbec a čo sa nesympatií týka, mal vážnu konkurenciu v J. Waddell. Totálne ma však zabil asi najškaredší obraz Ježiša Krista aký som kedy videla. ()

Reklama

LilyDeLarge 

všechny recenze uživatele

Upíry ty já ráda! A Dracula v podání Butlera? Vzhledem k tomu, že jeho mám ráda, tak proč bych si nechala tenhle snímek uniknout. A možná bych byla radši, kdybych si ho uniknout nechala. Proboha! Až na pár scén - hrůza! Jak někdo mohl zprznit původní námět? Očividně velmi lehce. Zápletka - klasika. Nám známý - hrabě Dracula - se probouzí o x století později, aby mohl najít svou vyvolenou, odpanit ji a bla bla bla. Ovšem! vysvětlení toho, kdo Dracula skutečně byl mi nahnalo husí kůži. Něco tak směšnýho a stupidního jsem v životě neslyšela a doufám, že dlouho neuslyším. Nejdřív jsem uvažovala jen o jedné hvězdě, ale...dala jsem druhou za snahu. Tu první si zasloužil Butler, protože jemu to v tomhle filmu zatraceně slušelo! ()

pinguinka 

všechny recenze uživatele

Přestože mám horory s různými nemrtvými, zvláště pak s Draculou, velice ráda, tento film mě jako celek zklamal. Uznávám, že odhalení pravé Draculovy totožnosti je originální, ale zpracování a výstupy některých (no, vlastně skoro všech) postav pokulhávají. Mlha vystupující z rakve nebo tma na hřbitově mě v tomto filmu opravdu neděsily. Slova Abrahama Van Helsinga: „Dracula. Not myth. He's real, I assure you“ tak platí jen díky kouzlu charismatického Gerarda Butlera, který ale nemá - paradoxně - dostatek prostoru. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Spíše nevtipná komedie-parodie, než horor. Této mutaci nesmrtelného Dráculy chybí do života opravdu hodně a spousta toho je na víc. Film nemá atmosféru, není napínavý, či hrůzostrašný. Jsou v něm jen chcípácké postavy bez charismatu. i inteligence. Celkově film budí ve mě pocity spíše otrávenosti a znuděnosti, než cokoliv co bych si s takovým filmem měl předsatavovat! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (16)

  • Všechny scény během přehlídky Mardi Gras se točily v srpnu, šest měsíců po této události. (liquido26)
  • Natáčení probíhalo v kanadském Torontu a v americkém Los Angeles. (Terva)
  • Hláška: "Never, ever fuck with an antiques dealer", kterou řekne Simon Sheppard, byla původně věta, kterou jeho představitel Johny Lee Miller utrousil během natáčení jako vtip. Režisérovi se líbila a přidal jí do scénáře. (liquido26)

Reklama

Reklama