Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda. Mě už teda moc neoslovila ani samotná zápletka, ale z tý by si dalo ještě něco vytěžit kdyby se na to šlo trochu zostra. Tvůrci se ale vydali takovou tou neurážející cestou a humorných situacích tu moc nenajdete. Já osobně jsem se pousmál jenom párkrát a od poloviny filmu jsem pomalu usínal. Tina Fey se sice docela snaží a tenhle tip rolí jí evidentně sedne, Amy Poehler je ale protivná a mezi nimi to nefunguje a žádný přátelství jim tady moc nevěříte. Greg Kinnear je tady tak trochu navíc a Steve Martin vypadá s tim copánkem docela bizarně. Prostě takhle dlouho už jsem se u komedie nenudil. ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Je to zaujímavé, každopádne. Je to skôr film, možný vyvolávajúc diskusiu o ženách, ktoré sa silou mocou snažia upevniť si kariéru, a potom, keď už ich vaječníky a všetko naokolo starne, začnú vnímať svoj silný nedostatok, absenciu dieťaťa. A potom, potom to dopadá takto. Je veľmi bežné, že "kancelárske ženské" nechajú po tridsiatke prvého debila, aby ich oplodnil, a tak ďalej, možnosti sú zaujímavé. No a potom, možno po prvej pol hodinke je to o pokuse sa zachytiť nejaký nový trend a detský biznis. Nič moc, ale pointa je citeľná. ()

Reklama

honzic 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie s průměrnými hereckými výkony, scénářem i námětem. Ničím nevyniká, vysloveně nezklame ani neurazí, na druhou stranu ani nepřekvapí a nenadchne, trochu se zasmějete, trochu se vžijete do děje, nic více, nic méně. Podívání na jedno odpoledne, na opakované dívání to opravdu ale není. Hodnocení: 55 % ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Tina a Amy jsou naprosto skvělá kombinace hereček, ale zásadní chyba tohohle filmu je scénář, který jednoduše není dobrý. Vtipy jsou a opravdu povedené, ale příběh celkově není zrovna šťastný. Opakované téma, možná by bylo lepší, kdyby se tam nepřipletlo "předstírané těhotenství." Ale tahle herecká dvojka zachŕaňuje, co se dá a vtipem Baby Mama jen srší, takže tomu můžu dát aspoň tři hvězdičky s klidným srdcem. ()

darkreider 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, miestami dosť uletená(hlavne Steve Martin, ten je fest ujetý :) ). Sú tu veľmi podarené vtipy(kedy som sa naozaj dobre zasmial), ale sem-tam aj nechutné alebo trápne vtipy, ktoré patria do odpadných vôd teen-paródie. Našťastie ich tam nie je moc, takže to zostáva vtipné a pozretie Vám neublíži. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama