foto

Jon Glaser

  • nar. 20.6.1968 (48 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vykolejená
2014 Growing Up and Other Lies
Pařba v Mexiku
2012 Diktátor
Eugene
2008 A Bad Situationist
Baby Máma
Bang Blow & Stroke
Rocker
Taktika prstů
2007 Aqua Teen Hunger Force Colon Movie Film for Theaters
2006 Škola svádění
What's Not to Love? (TV film)
2005 Perfect Partner
2001 Tak nevyhrožuj

TV seriály

2017 Girls (TV seriál)
What Will We Do This Time About Adam? (S06E08)
Gummies (S06E05)
2016 Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
Cesta domů (S05E08)
Fajn chlap (S05E02)
2015 Girls (TV seriál)
Domácí porod (S04E10)
Okupace (S04E05)
Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
2014 Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Mrtvá uvnitř (S03E04)
Ona souhlasí (S03E03)
2013 Girls (TV seriál)
Spolu (S02E10)
Špatná kamarádka (S02E03)
Inside Amy Schumer (TV seriál)
2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2011 Bobovy burgery (TV seriál)
The Heart, She Holler (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
2008 Mayne Street (TV seriál)
2007 Human Giant (TV seriál)
Superjail! (TV seriál)
2006 Freak Show (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
O'Grady (TV seriál)
Stroker and Hoop (TV seriál)
2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
Larry, kroť se (TV seriál)
TV Funhouse (TV seriál)
1998 Upright Citizens Brigade (TV seriál)

Dokumentární

2005 Comedians of Comedy, The

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2005 The Colbert Report (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Neon Joe, Werewolf Hunter (TV seriál)
2010 Pretend Time (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
2006 Assy McGee (TV seriál)
Freak Show (TV seriál)
2005 Wonder Showzen (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)

TV pořady

2005 2005 MTV Movie Awards (TV pořad)
2004 Last Laugh '04 (TV pořad)
The Nick & Jessica Variety Hour (TV pořad)
1997 Keenen Ivory Wayans Show, The (TV pořad)
1996 Dana Carvey Show, The (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2009 Delocated (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace