Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Keenan (Van Damme) je bývalý člen elitní jednotky amerického námořnictva s bojovou zkušeností a určením chránit americké zájmy kdekoliv na světě. Ale v den, kdy přijíždí do svého nového působiště v bouřlivé východoevropské zemi, je Keenan vržen do krvavé a chaotické scény: Těžce ozbrojení rebelové vyplenili hlavní město, zabili amerického velvyslance a hrozí svrhnout nového prezidenta i křehkou demokracii. Keenan rychle zajišťuje americké velvyslanectví a poskytuje prezidentovi úkryt. Ale pomoc amerických jednotek je daleko a agresivní povstalci uvnitř. Keenan musí zlikvidovat povstání…před tím, než ambasáda lehne popelem. Legenda bojových umění Jean-Claude Van Damme se představuje v impulzivním thrilleru plném divokých bojových scén, super napětí a nonstop akce! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

Bauer 

všechny recenze uživatele

To byl fakt film s Van Dammem? To není možný!! Takže , že by se mu konečně povedlo se aspoň trochu vrátit?Určitě!Film má dobrý scénář , dobré akční scény a hlavně dobrý herecký výkon Jean Claude Van Damma.Film se mi opravdu líbil obzvlášťe potom co Van Damme natáčel v posledních letech.Za řeč stojí snad jen Peklo a Probuzená smrt ale tohle bylo lepší.Je to spíš 4,5*.Příjemné překvapení! P.S. Kajo48 srovnej tento film např. s filmem Teror ve vlaku , Inferno a bude ti tohle připadat jako hodně dobrý. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Povstalecká rebélie chystající státní převrat v Moldávii nemá nárok, jelikož na obleženou americkou ambasádu poskytující azyl stávajícímu prezidentovi dohlíží protřelý důstojník Jean-Claude Van Damme. :-) Jednoduché militaristické béčko si sice podobné úšklebky nezaslouží, protože slušně odsýpá a neurazí, jenže ani ničím nezaujme. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Skutečně špatná vandammovka.Snažím se být k filmům těchto starých bijců(Van Damme,Lundgren,Seagal) co nejschovývavější,ale prostě to nejde.Když je to holt blbost,tak nebudu tvrdit něco jiného.Celý film je v divném barevném filtru,který sice není obvyklý a měl filmu dodat jistou atmosféru,ale na mě tedy moc nezafungoval.Dějově to ťuká už na branku s filmy kategorie C,herci odpovídají východoevropským (ne)kvalitám,"kočka" po vandammově pravici je vážně odporná a nesympatická,efekty bídné a o Jean-Claudovo bojovném umění už moc řeč být nemůže,už radši kluk jeden ušatej používá bouchačku a podle těch jeho dvou kopů,co ve filmu předvede za to buďme rádi :).Zástupce velitele je prostě vážně jednohubková pohroma,kde marně přemýšlím,co se tam povedlo,takže raději ruce pryč,je to nuda a blbost k tomu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 7/10 Efekty 9/10/// +solidní válečná akce, slušný scénář, zvuky -trošku netypická Vandammovka, slabší hudba/// Válka! Tohle je válka!!! Po dlouhé době nový film s belgičanem v hlavní roli. A není to vůbec špatný. Jako film je to nadstandarně koukatelný, dobře natočený i neurážlivě zahraný. Jako vandammovka je to však hodně odlišné oproti jeho předchozím filmům. Jeho roli by tak prakticky mohl zahrát kdokoliv. Ale co buďme rádi i za tohle./// Celkem 78%/// ()

Kaka odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhrůzostrašnějších akčních snímků všech dob. Opravdu je až neuvěřitelné, kam může Van Damme klesnout. Režisér byl při natáčení tohoto skvostu zřejmě na drogách, neboť takové seky a nedotaženosti se za normálních okolností skutečně nevidí. Začíná to neuvěřitelně špatně zvolenými filtry, které navíc v jednom střihu jsou, v druhém zase nejsou, pokračuje to přes některé amatérsky (digitální kamera) natočené sekvence a končí to tak šíleně nasnímanou akcí, že jsem tomu všemu ani nechtěl věřit. Vypadá to jako ten nejodpornější mix všeho možného a nemožného. A v čele stojí velký boss Van Damme, jehož chvaty jsou stejně špatné, jako celý film. Skutečně amatérsky natočená zrůdnost, kterou bych zakázal distribuovat. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (Terva)

Reklama

Reklama