Reklama

Reklama

Herkules a ohnivý kruh

(TV film)
  • Nový Zéland Hercules and the Circle of Fire (více)

Obsahy(1)

Královna bohů Héra odnesla pochodeň s věčným ohněm a lidstvu hrozí záhuba. Nepřemožitelný Herkules je povolán, aby dal věci do pořádku. Jako vždy mu na dobrodružné pouti stojí v cestě řada překážek. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

foundation 

všechny recenze uživatele

Ohnivy Kruh Minotaurus a v Podsveti boli moje 3 najoblubenejsie aj ked stratene kralovstvo a amazonky boli tiez super..amazonky sa mi pacili najmenej asi preto lebo SPOILER ku koncu niekde zomrel Joalas ci ako sa volal ten Herkulov pomocnik no a aj ked ho potom nakoniec ozivili nejako mi to ostalo v pamati tak som to viac krat nepozeral :D hold mal so vtedy asi 12 rokov ()

worm14 

všechny recenze uživatele

Nepřekonatelný Kevin Sorbo jako Herkules a Anthony Quinn v roli Zeuse. To jsou asi dvě největší dvě lákadla tohodle filmu. Spousta z nás navíc Herkulese za mlada hltala v tv seiálu. Film akorát trochu kazí příliš "nerealistické" kulisy, slabší scénář a taky to, že se značná část filmu natáčela v ateliérech. Kvůli tomu se ale fandové na Herkula nekoukají takže 3* ()

Reklama

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Nejlepší z řady Sorbových herkulovských filmů. Neřecky vyhlížející Kevin Sorbo zde s přispěním nejsenilnějšího Dia všech dob Anthony Quinna předvádí to, že jeho fyzickou sílu překoná jen síla, co má v srdci :D. Navíc je tu k vidění zmrzlý Prométheus a nejnaštvanější Héra (nebo spíše její oči) ze všech dílů. Zkrátka klasika mého mládí. 4* ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Seriál "Herkules" som ako dieťa pozerával a celkom ma aj bavil. Filmového Herkula som mal možnosť vidieť po prvý krát, nuž a nie že by to bolo vyslovene zlé, ale tie približne 40 minútové seriálové epizódy ma dokázali zaujať viac, než film roztiahnutý do takmer poldruha hodiny. Aj keď malo to aj svoje svetlé chvíľky, taktiež triky sú na TV film celkom uveriteľné, tak napriek tomu nemôžem dať vyššie hodnotenie ako 40%, keďže takéto hodnotenie som dal aj relatívne lepším filmom: ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

...v časoch, kedy si bohovia robili, čo chceli... Ono pravdou sčasti je, že samotní starí Gréci si so svojimi bohmi robili, čo chceli a svoje mýty zrejme ľubovoľne a donekonečna prepisovali, ale až scenáristi v službách Sama Raimiho im ukázali, ako to urobiť poriadne. Stačí zmieniť ten srandovný fakt, ako tu Héra, bohyňa matka, chce vyhubiť ľudstvo... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama