Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

zette 

všechny recenze uživatele

Komedie postavena hlavne na vynikajicich a velice vtipnych dialozich. Opravdu krasny humor. Nadprumerne jsou i herecke vykony vsech zucastnenych. Redford byl fakt stramak, Fonda a jeji krasne nohy, energii nabity Boyer a sympaticka Natwick, velice dobre rozebrane role v teto, az situacni komedii. Opravar telefonu byl take vtipny, navsteva albanske restaurace je nezapomenutelna, bydleni az absurdni, neopakovatelna atmosfera sedesatych let... vse vyborne a na plny pocet. Myslim vsak, ze zaver filmu se vymkl z rukou scenaristy, na me pusobi az dementne a cely film tim u me bohuzel klesl alespon o 15%, skoda. I tak nadprumerna vec. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Očakával som podľa názvu snímky, že by sme sa dočkali aj pár záberov na nohy zvodnej Jane Fondy, no názov zjavne klamal. Miesto toho sme sa dočkali nôh Redforda. Film začal veľmi zaujímavo, vyzeralo to, že sa celý film bude odohrávať v nastolenom tempe, no po hodine to začalo nudiť a tiež sa ukázalo, že do filmu sa toho veľa nevložilo, pretože pôsobí nízkorozpočtovo medzi kulisami jedného otrasného bytu. Áno, je to pravdepodobne jedna z najlepších rolí Jane Fondy, ale to neznamená že jedna hviezda utiahne celý film. Na moje potešenie tu Jane pripomínala svojou ryšavou šticou moju obľúbenú Amy Adams. Robert Redford vo svojich 31 rokoch hral ako vždy dobre. V snímke sa veľa postáv neobjaví, ale polovica z nich dosť lezie na nervy, obzvlášť Redfordova svokra ako aj francúzsky "modrofúz". Posledných 40 minút bola naozaj dosť nuda. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Někteří zemřou na choleru, jiní na mor a jeden ubožák skape na díru ve stropě." Suchar Paul, hysterka Corie, bohémskej Victor, dýchavičná Ethel a zasněženej podkrovní byt mě dokázali pobavit už mnohokrát. Při konverzacích to totiž mezi všemi jiskří, padají velká moudra a já musím potvrdit, že manželství a nový bydlení jsou velkou zatěžkávací zkouškou pro každýho jedince. A na závěr musím dodat, že kdybych teď týden nenapsal žádný komentář, tak jsem pravděpodobně s Corii v hotelu Nacional v Mexico City na pokoji 703 a pouštíme si při sexu skvělou komedii. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Paule, víš, jak se zahřívají Eskymáci?" "Jdou spát do hotelu." Komedie Neila Simona mají většinou realistický půdorys a na něm je postavená cvokárna. Tak je to i v případě jeho nejslavnějšího opusu. Novomanželé Bratterovi se ubytují v bytě, který se má stát romantickým hnízdečkem lásky, dokud nevyjde najevo, že se nachází v pátém patře bez výtahu, ve stropě je díra jako pěst, nefunguje topení a dům je plný magorů, pobíhajících volně bez dozoru. Manželství prochází zkouškou ohněm... A my tu máme jásavě barevnou komedii s nádhernými dialogy (Fondová: "Paule, pojďme udělat něco vzrušujícího a bláznivého." Redford: "Vrátím se dřív z práce a navzájem se potapetujeme."), řádícími herci a řadou překvapení. Třeba když dorazila Mildred Natwicková v roli upjaté matky, čekal jsem obvyklou etudu na téma "konzervativní tchyně se naváží do zetě", ale její vedlejší zápletka směřuje úplně jinam a pro Mildred a Charlese Boyera jsou to nejkrásnější role, v jakých jsem je dosud viděl. A tak je to se vším. 100 % ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie! Hlavné postavy sú geniálne zahrané a hláškujú jedna báseň (a to aj zo súčasného hľadiska, kdežto z 67eho)! Popravde pár hluchých miest, teda... presnejšie povedané len jedno a dosť rozsiahle, mi napovedalo, že film nad 3 odo mňa nemôže dostať, ale bravúrny záver (a vožralý Redfordov výstup) mi nedovolil nedať 5. Vskutku som už videl nejedného komika hrať vožralu, ale v živote ma nikto nepobavil tak ako on... U mňa jednoznačné potvrdenie, že od starej hollywoodskej školy by sa malo mnoho súčastníkov učiť. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Robert Redford (Paul Bratter) nesnášel celodenní nošení obleku a kravaty, což vyžadovala jeho role. O přestávkách mezi natáčením proto nosil kovbojské boty a černý kovbojský klobouk. (anezzik)
  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)
  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama