Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Divadelní hra je určená na prkna, jenž znamenají svět, z logických důvodů, ovšem ve filmu její základy bijí do očí. Předloha má určitě pár vtipných sekvencí, ale obliba snímku stojí a padá s ústřední dvojicí. Výsledek tedy ani nemohl dopadnout úplně špatně, když měl Saks k dispozici dvě nejkrásnější osoby tehdejší doby. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

"Paule, víš, jak se zahřívají Eskymáci?" "Jdou spát do hotelu." Komedie Neila Simona mají většinou realistický půdorys a na něm je postavená cvokárna. Tak je to i v případě jeho nejslavnějšího opusu. Novomanželé Bratterovi se ubytují v bytě, který se má stát romantickým hnízdečkem lásky, dokud nevyjde najevo, že se nachází v pátém patře bez výtahu, ve stropě je díra jako pěst, nefunguje topení a dům je plný magorů, pobíhajících volně bez dozoru. Manželství prochází zkouškou ohněm... A my tu máme jásavě barevnou komedii s nádhernými dialogy (Fondová: "Paule, pojďme udělat něco vzrušujícího a bláznivého." Redford: "Vrátím se dřív z práce a navzájem se potapetujeme."), řádícími herci a řadou překvapení. Třeba když dorazila Mildred Natwicková v roli upjaté matky, čekal jsem obvyklou etudu na téma "konzervativní tchyně se naváží do zetě", ale její vedlejší zápletka směřuje úplně jinam a pro Mildred a Charlese Boyera jsou to nejkrásnější role, v jakých jsem je dosud viděl. A tak je to se vším. 100 % ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie! Hlavné postavy sú geniálne zahrané a hláškujú jedna báseň (a to aj zo súčasného hľadiska, kdežto z 67eho)! Popravde pár hluchých miest, teda... presnejšie povedané len jedno a dosť rozsiahle, mi napovedalo, že film nad 3 odo mňa nemôže dostať, ale bravúrny záver (a vožralý Redfordov výstup) mi nedovolil nedať 5. Vskutku som už videl nejedného komika hrať vožralu, ale v živote ma nikto nepobavil tak ako on... U mňa jednoznačné potvrdenie, že od starej hollywoodskej školy by sa malo mnoho súčastníkov učiť. ()

Sawy 

všechny recenze uživatele

"Miláčku,vždyť je nesmysl,abych z domu jenom tak odcházel.Mám jenom jedno řešení.Půjdeš ty!"Tuhle komedii mám z nějakého důvodu strašně rád.Možná kvůli jejímu strašně pohodovému stylu,možná kvůli skvělým hláškám,možná kvůli okouzlující Jane Fondové,možná kvůli skvěle cynickému Robertu Redfordovi,možná kvůli výbornému Charlesu Boyerovi nebo možná prostě kvůli těm schodům.Jistě vím to,že se strašně těším na druhé zhlédnutí.90 % ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Vynikajúca komédia, ktorá funguje aj dnes, po vyše 40-tich rokoch. Chcehtal som sa takmer vkuse, ale čo ma fakt rozsekalo, boli pasáže so schodami (výnimka z pravidla, že opakovaný vtip nie je vtipom) a potom druhý príchod elektrikára. Okrem toho, vynikajúci herci, medzi Refordom a Fondovou to fakt iskrí. Kiežby aj súčasné komédie boli takéto vtipné (tým netvrdím, že niektoré nie sú, len by ich mohlo byť viac). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)
  • Původní divadelní hra je inspirována prvním manželstvím jejího autora Neila Simona. (D3VIL)

Reklama

Reklama