foto

Neil Simon

  • nar. 4.7.1927
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 26.8.2018 (91 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Těsně vedle - původní scénář
2004 Ein seltsames Paar (TV film) - divadelní hra
Loučím se, děvče (TV film) - scénář, původní scénář
2001 Laughter on the 23rd Floor (TV film) - scénář, divadelní hra
Sonny Boys (TV film)
2000 Drobečky z perníku (TV film) - divadelní hra
1999 Burani ve městě - původní scénář
1998 Správná dvojka II
1996 Apartmá v Londýně (TV film) - scénář, divadelní hra
Jakeovy ženy (TV film) - scénář, divadelní hra
Klauni (TV film) - scénář, divadelní hra
1995 Sonny Boys (TV film) - divadelní hra
1993 Odd Couple: Together Again, The (TV film) - divadelní hra
Podivné jméno pro psa (studentský film) - divadelní hra
Ztraceni navždy - scénář, divadelní hra
1992 Broadway Bound (TV film) - scénář, divadelní hra
Rumeurs (TV film) - divadelní hra
1991 Muž na ženění
1990 Drôle de couple (TV film) - divadelní hra
1988 Biloxi Blues - scénář, divadelní hra
1987 Plaza Suite (TV film) - divadelní hra
1986 Brighton Beach Memoirs - scénář, divadelní hra
1985 Kdo s koho
1984 Průvodce osamělého muže
1983 Návrat Maxe Dugana
1982 Au théâtre ce soir: Pieds nus dans le parc (TV film) - divadelní hra
Příběh z Hollywoodu - scénář, divadelní hra
1981 Barefoot in the Park (TV film) - divadelní hra
Only When I Laugh - scénář, divadelní hra
1980 Jako za starých časů
1979 Druhá kapitola - scénář, divadelní hra
1978 Apartmá v Kalifornii - scénář, divadelní hra
Detektiv ze San Franciska
The Good Doctor (TV film) - scénář, divadelní hra
1977 Děvče pro zábavu
1976 Vražda na večeři
1975 Dachlawine (TV film) - divadelní hra
Vstupte - scénář, divadelní hra
Zajatec 2. avenue - scénář, divadelní hra
1973 10 from Your Show of Shows
1972 Dobyvatel srdcí
Poslední z vášnivých milovníků - scénář, divadelní hra
1971 Apartmá v hotelu Plaza - scénář, divadelní hra
Hvězdná dívka - divadelní hra
1970 Burani ve městě
1969 Sweet Charity - divadelní hra
1968 Podivný pár - scénář, divadelní hra
1967 Bosé nohy v parku - scénář, divadelní hra
1966 Hon na lišku - scénář, divadelní hra
1965 Kibbee Hates Fitch (TV film)
1963 Pojď si zařádit - divadelní hra
1955 A Connecticut Yankee (TV film)
Chocolate Soldier, The (TV film)
Max Liebman Presents: The Merry Widow (TV film)
The Desert Song (TV film)
The Great Waltz (TV film)
1954 Best Foot Forward (TV film)

TV seriály

2017 Správná dvojka (TV seriál) - divadelní hra
Conscious Odd Coupling (S03E13) - divadelní hra
The God Couple (S03E12) - divadelní hra
Batman vs. The Penguin (S03E11) - divadelní hra
další epizody (5)
2016 Správná dvojka (TV seriál) - divadelní hra
Felix Navidad (S03E08) - divadelní hra
The Odd Couples (S03E07) - divadelní hra
Eisen Trouble (S03E06) - divadelní hra
další epizody (21)
2015 Správná dvojka (TV seriál) - divadelní hra
The Audit Couple (S01E12) - divadelní hra
Jealous Island (S01E11) - divadelní hra
Enlightening Strikes (S01E10) - divadelní hra
další epizody (12)
1982 The New Odd Couple (TV seriál) - divadelní hra
1975 The Oddball Couple (TV seriál) - divadelní hra
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál) - divadelní hra
1956 Stanley (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Caesar's Hour (TV seriál)
1948 Arrow Show, The (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad) - scénář, divadelní hra
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1950 Your Show of Shows (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)

Divadelní záznam

1999 Sonny Boys (divadelní záznam) - divadelní hra
1986 Plaza Suite (divadelní záznam) - divadelní hra
1982 Sonny Boys (divadelní záznam) - divadelní hra
1969 Čudný pár (divadelní záznam) - divadelní hra, původní scénář

Spisovatelská filmografie

Filmy

1990 Le grand standing (TV film) - kniha

Host

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(25)