Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem v televizi jako malá a už tehdy se mi to líbilo a strašně jsem chtěla takový malý byteček, kdekoli. A už tehdy mi připadala Corie pěkně hysterická, jen jsem to neuměla pojmenovat. Nicméně, když pak babička označila jednu známou paní za hysterickou, okamžitě mi naskočila před očima Corie:-) Fandila jsem chudákovi Redfordovi. A tyto pocity se nemění, kdykoli film vidím znovu (v TV, na dvd bych si haštěřivou Corie dobrovolně nepustila). Ale dopadlo to dobře, hurá! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Než jsem se propusinkovala půlhodinovými líbánkami, tak to chvilku dalo, ale jinak mohu jen konstatovat, že vidět Roberta s Jane v konverzační komedii, kde jeden je hot a druhý čehý, je naprostá lahůdka. Ovšem mimo tyhle dvě filmové hvězdy tam perlila maminka nevěsty a tak trochu střihnutý soused Victor. Přemýšlím, kteří dva mě zaujali více? A ten byteček byl okouzlující...... koupelna a ložnice pochopitelně vedly prim a to nepíšu o takové prkotině jako je schodiště:-) ()

Reklama

Dont 

všechny recenze uživatele

Ti amíci jsou teda padavky, když se tak zadýchají chůzí do pátého patra… :-) Ale ne, byla to legrace, i když mi pár minut trvalo, než jsem se „naladil“ na nevídaně živelný elán v podání Jane Fonda. Zkrátka ženská k pomilování nebo na zabití… Svěží romantická komedie o prvních novomanželských peripetiích poněkud nesourodého páru, a jak v závěru lehce ubrala plyn Jane Fonda, tak ho pořádně sešlápl do té doby rezervovaný právník Robert Redford, který své drahé polovičce beze zbytku dokázal, že se taky umí odvázat. Návštěvy tchýně, bláznivého souseda nebo telefonního technika úsměvné soužití ústředního páru skvěle doplňují. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Chytré, vtipné, lehce odlehčené konverzační dílko ze života na motivy divadelní hry Neila Simona s mistrně napsanými a následně i zahranými dialogy. Mezi ústřední dvojicí Robert Redford - Jane Fonda to patřičně jiskří a zejména Redford svými sarkastickými prupovídkami přesvědčuje, že i tato humorná poloha mu není rozhodně cizí. Ve vedlejších rolích excelují Mildred Natwick a Charles Boyer. Musel bych zapátrat hluboko v paměti, kdy naposledy jsem se takhle u snímku bavil a příjemně si ho užíval......p.s.1 Paule, pojďme udělat něco vzrušujícího a bláznivého ......vrátím se dřív z práce a navzájem se potapetujeme :o) p.s.2 Tak jsem o tom dost přemýšlel.... Je nesmysl, abych takhle odcházel. Je pouze jedno řešení........půjdeš ty :o) .....Já jsem o tom přemýšlet nemusel, pro mě je pouze jediná možnost......5*! ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Bosé nohy v parku ... fajn nápad - jenomže do léta je ještě hodně daleko. Zatím tady máme nevlídný, ledově studený únor, promrzlé hnízdečko lásky, jednu velice nekonvenční novomanželku a její protipól - seriózně se tvářícího právníka. Tak se můžeme podívat, jestli jejich velká láska kromě zmíněných maličkostí překoná i 5 pater bez výtahu - nebo 6, ale to je vlastně jedno ... Brilantní situační komedie s jiskřivými dialogy a skvělými herci. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Robert Redford nenávidel celý deň nosiť oblek a kravatu, čo si jeho postava vyžadovala. Počas prestávok medzi nakrúcaním mal Redford obuté westernové čižmy a čierny kovbojský klobúk. (Arsenal83)

Reklama

Reklama