foto

Elizabeth Ashley

  • nar. 30.8.1939 (80 let)
    Ocala, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Fry Day
Villa Capri
2007 The Cake Eaters
2002 Arnoldovy patálie
2000 Home Sweet Hoboken
Labor Pains
1999 Cesta ke štěstí
1998 Štěstí
1997 Sleeping Together
1996 Shoot the Moon
1995 Flákači
1993 Harnessing Peacocks (TV film)
1992 V nejlepším zájmu dětí (TV film)
1991 Cesta života: Příběh Jill Irelandové (TV film)
Love and Curses... And All That Jazz (TV film)
1990 Ztracený případ (TV film)
1989 Prázdniny v San Diegu
Vášeň muže
1988 Polibek upíra
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
Veřejné tajemství (TV film)
Zátah
1986 Dostavník (TV film)
1985 Alfred Hitchcock Presents (TV film)
1984 Na dlažbě (TV film)
1983 Svengali (TV film)
1982 Split Image
1981 Chci jen syna
1980 Gypsy Angels
Windows
1978 Smrtící kometa (TV film)
Tom and Joann (TV film)
V kómatu
1977 War Between the Tates, The (TV film)
1976 One of My Wives Is Missing (TV film)
Velký skaut a holka
1975 33 stupňů ve stínu
Ranč Deluxe
1974 Zlaté jehly
1973 Paperback Hero
The Six Million Dollar Man: The Solid Gold Kidnapping (TV film)
1972 Heist, The (TV film)
Second Chance (TV film)
When Michael Calls (TV film)
Your Money or Your Wife (TV film)
1971 Face of Fear, The (TV film)
Harpy (TV film)
The Marriage of a Young Stockbroker
1969 File on Devlin (TV film)
Skirts of Happy Chance, The (TV film)
1965 Loď bláznů
The Third Day
1964 Zbohatlíci

TV seriály

2020 The Bold Type (TV seriál)
#scarlet (S04E02)
Bude líp (TV seriál)
New Orleans (S04E06)
2019 Ruská panenka (TV seriál)
Ariadna (S01E08)
Cesta ven (S01E07)
Odraz (S01E06)
další epizody (7)
2013 Treme (TV seriál)
Dippermouth Blues (S04E03)
2012 Treme (TV seriál)
Nenechávej mě tady (S03E08)
Země zaslíbená (S03E07)
Lehkomyslná láska (S03E06)
další epizody (5)
2011 Treme (TV seriál)
Dělej si, co chceš (S02E11)
To milenci dělají (S02E10)
Můžu to vzít zpátky? (S02E08)
další epizody (6)
2010 Treme (TV seriál)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
Ojoj, mělčina (S01E06)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Payback (S01E01)
1996 Arnoldovy patálie (TV seriál)
Policie z New Orleans (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v New Orleans (S12E04)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Second Opinion (S05E01)
1993 Dave's World (TV seriál)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 American Playwrights Theater: The One-Acts (TV seriál)
B.L. Stryker (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pokřivený obraz (S04E09)
1988 Eisenhower & Lutz (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Knock, Knock... Who's There? (S03E21)
1984 Hunter (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1982 Freedom to Speak (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 Ghost Story (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Dokumentární

2019 Leonard Soloway's Broadway
2018 Broadway: The Next Generation

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)
1991 The 43rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 Thicke of the Night (TV pořad)
1979 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1969 The Movie Game (TV pořad)
1966 The 38th Annual Academy Awards (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Tonight Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 Password (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky