Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Škoda, že přeobsadili paní hraběnku. Ale i tak je film neskutečně nabitý dobrým vtipem, situačními výstřelky, dějovými taškařicemi a skvělými hereckými výkony. Pozor - přímo navazuje na první film, takže první bez druhého, ani druhý bez prvního nezmeškejte. Osobně jsem zpozoroval více děje, ale méně šíleností. Stále je to ale prvotřídní komedie s mými oblíbenci. 85% = 4/5 ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Existují dvě nejlepší komedie 90. let. Návštěvníci a Návštěvníci II. Dokonalý Clavier hraje dokonalého debila. Dokonalý Reno hraje dokonalého rytíře. Ale hrají to tak, že opravdu vypadají, jako by byli fakt ze středověku. Za tuhle roli měli dostat nějakou cenu. Jednička paráda, úžasný. Ke dvojce mám sice vřelejší vztah, i když se tam už některý fóry opakují. Tak či onak, je to prostě klasa mezi komediemi. ()

Reklama

totalySICK 

všechny recenze uživatele

"Co tady chcete?" "Přístřeší a stravu!" --- "Co je to za divný čokly? Vypadají skoro jako vlci.. Proboha! Jsou to vlci!" --- "Co dělá v té komoře na košťata?" "Řekl bych, že si ulevuje." Co se týče prvního dílu, tak je dvojka pouze slabší odvar, má přeplácaný a nastavovaný děj s poněkud mizernou zápletkou, nicméně stále běhěm filmu doslova umírám smíchy a to je podstatné. Škoda jen, že Beatrice hraje jiná herečka, jelikož Valérie Lemercier byla naprosto okouzlující. Ovšem uznávám, že mírně fekální humor nejspíš není pro každého, každopádně pár hlášek vešlo do dějin, takže jedna z mých srdcovek, hehe. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mnohonásobně bláznivější a potrhlejší, než první díl. Již zde není takový prostor věnován příběhu a jeho propojení s postavami a vyznívá celkově spíše velmi zbrkle a roztržitě. Taktéž především díky jeho silnému "utlačování" záplavou všemožně rošťáckých a potrhlých eskapád. Stále se však ještě Návštěvníci 2 dokázali z "Chodeb času" vymotat a nezapadnout do možných tmavých děr, které se v tomto pokračování, v podobě malých trhlinek, již začínaly objevovat. Další díl si už ani nedokážu představit:) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Chodby času zostali neuzavreté. Naďalej sú priechodné. Rytier Godefroy Údatný sa musí vrátiť späť do dvadsiateho storočia, aby upravil beh dejín a mohol sa stať otcom úspešného, šľachtického rodu. Jean Reno a Christian Clavier sa znovu, po piatich rokoch, podujali stvárniť ústrednú dvojicu hrdinov v mystickej komédii "Návštevníci 2". Nemá to už to bezprostredné kúzlo prvej časti, je tu až moc cítiť plánované, komerčné pokračovanie, ale aj tak sa ešte stále jedná o podarenú, príjemnú zábavu. Najmä pri scénach s Jeanom Reno som sa výborne zabával. Jeho rázna, sebavedomá, šľachtická povaha v kombinácii so vznešeným, starosvetským jazykom, ktorým sa vyjadroval, sú ešte výraznejšie ako v prvej časti. Parádna, francúzska komédia. *** ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)
  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)
  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)

Reklama

Reklama