Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

Harry_ 

všechny recenze uživatele

Tato nastavovaná kaše bohužel trpí neduhy řady druhých dílů: opakování vtipů, více ztřeštěnosti, řevu, grimas, ale žádný další originální nápad. Film táhnou hlavní dvě postavy a mně se líbil hlavně kontrast středověkého a soudobého jazyka, na čemž má jistě lví podíl dobrý překlad a dabing. Jinak jednou asi stačilo. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Podstatně slabší než první díl... Klasicky z prstu vycucnutá zápletka, repetice dobrých vtipů předchozího dílu a de facto vše při starém, jen trochu pubertálnější a křečovitější. Navzdory všem negativům se ale i u druhé výpravy napříč časem bavím docela dobře, zejména díky excelentnímu Clavierovi a jeho čtyřroli. Vydařil se i konec filmu a je pro mne nepochopitelné, proč třetí díl netěžil z načrtnuté zápletky. Takže poměrně zábavná sílenost, pro kterou se vyplatí zapnout skříňku na trubadúry, jakože se Prosper Močůvkář jmenuju. ()

Reklama

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Jednička je jedna z mých nejoblíbenějších komedií vůbec, ale dvojka mě dost zklamala. Stejný štáb, stejný režisér, stejní herci, pouhých pět let mezera a přitom z toho vznikla dost nevtipná slátanina. Ano, některé vtipy byly dobré, ale naprostá většina se míjela účinkem. Když film skončil, tak jsem si hned musel pustit další film, protože mi přišlo, že jsem nic neviděl. 55% ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Řekl bych,že pokračování téhle šílenosti je ještě lepší,než jednička.Naprostá záplava střeštěných dialogů,nesmyslných scén a postupné zamotávání se příběhu svou gradací diváka vtahuje do děje velice nenásilně a přitom se bavíte od první minuty až do konce. Škoda že po tomhle následoval díl Cesta do Ameriky... ()

Jimmy15 

všechny recenze uživatele

I když jsem jako malý viděl první díl, přesvědčený o tom, že každý film s pořadovým číslem 2 a více je děsný, netušil jsem, o co jsem přišel. Až po několika letech jsem si pustil druhý díl této bezvadné komedie. Neskutečná pecka. Smál jsem se od začátku do konce, byl jsem napnutý od začátku do konce a dle mého názoru možná o malinko lepší než první díl. Prostě výborná francouzská komedie. Plný počet a ještě něco navíc. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Při zásahu hasičů přeřízne Jacquouille (Christian Clavier) jednu z hadic, která poté létá vzduchem, načež zapadne do auta a zatopí jej. V momentě, kdy hadice vlétne do auta, je možné na krátkou chvíli v pravém dolním rohu vidět část ruky člena štábu, jak se snaží hadicí trefit do auta. (Mr.Hudson)
  • Film sa stal svojím rozpočtom 23 milióna eur vo svojej dobe druhým najdrahším filmom francúzskej kinematografie. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama