Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francie Wasabi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hubert je policista se zlatým srdcem a ocelovými pěstmi. Právě těmi jedné noci inzultuje v nočním klubu nevychovaného výrostka. Vše by bylo v pořádku, kdyby ale nešlo o synáčka Hubertova nejvyššího šéfa. Incident je třeba zamést pod stůl, a proto je mu doporučena delší dovolená. Při svém posledním volnu před dvaceti lety se Hubert setkal s Japonkou Miako, svou životní láskou. Tenkrát se poprvé a naposledy cítil šťastný. Jako lidská bytost, ne jen jako policista. Miako jej ale záhy záhadně opustila. I proto bere nyní dovolenou jako šanci vnímat svět kolem sebe jinak. A brzy zazvoní telefon až z dalekého Japonska. Právní zástupce ho informuje, že Miako před několika dny zemřela. Než odešla, sepsala závěť. Odkázala mu svůj nejcennější majetek. Něco velmi speciálního. Je to víc než dědictví, víc než dar a také víc než obrovský problém... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Takový trošku komediální francouzský drsný Harry v podání Jeana Reno, podle oblíbeného Luca Bessona, "Drsný Hubert". Takže není divu, že se mi film libil. Bavil mě Michel Muller. Je to proste správný ucho, co do komedií patří. Zápletka nebyla něco úžasného, ale to mi vlastně ani nevadilo. Já se bavil. Za mě pecka film. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Wasabi je dost hnusně vostrej křen, který pálí ještě tejden po konzumaci, ale také parádní francouzská jízda v Japonsku, která jistojistě zabaví, pobaví a to především. Jean Reno je pro mě herec číslo jedna, umí se skvěle přetvařovat a na to kolik mu je dokáže stále hrát drsňáka takového, který dokáže diváky pobavit. Mimo to hraje ve vcelku neobvyklé komedii, smíchané s prvky francouzské nevraživosti a japonské přísnosti a ta se dozajista vymyká kontrole i v jejich kinematografiích. Já osobně Wasabi z paměti nikdy nezapomenu. Je to totiž první film, který jsem si koupil na originálním DVD, když se tento formát u nás nenápadně začal rozvíjet a nebylo toho zase tolik, takže to byl takový klenot. Takovéto vzpomínky se jen tak nevytrácí. --- To přeháníte. Tak velkou ochranku nepotřebuju. - Jenže my nechráníme vás, ale ty lidi okolo vás. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je v podstate slozenej ze dvou casti, ktery se ve filmu ruzne stridaj. V jedny casti je Reno totalne krutej policajt, kterej kazdyho okamzite zastreli nebo zboucha a vypada pri tom nehorazne cool. Navic, to, jak kazdej po zasahu prehnane daleko odleti, je fakt vyborny. Hlavne uvodni vycisteni banky nezapomenu. Pak tu je druha cast a to seznamovani Rena s japonskou holkou, kde je trochu komedie a trochu hrani na city. Ta mala japonka je spravne silena, ale po case uz leze na nervy a vtipu tu tolik neni. Kdyby byl celej film slozenej z Rena, jak de do ruznejch akci, bylo by to jasnejch 5*, ale jelikoz tu jsou i casti s japonkou, kterejm je navic venovano vic prostoru, muzu dat jen lepsi 3* a to v podstate jen diky Renovi, kterej sice neumi moc vyrazu, ale roli perfektne zvlad. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jean Reno a jeho postava cholerického policajta sa dá prekúsnuť. A keď mu pomáha jeho smoliarsky parťák Momo, je na srandy kopec zamiesené. Na filme mi ale vadili japonské škraty na čele s hlavnou postavou - Renovou dcérou. Film síce neoplýva bohvie akou originalitou či snáď hlbokou myšlienkou, ale každá srandovná minúta sa cení. ()

Redswif 

všechny recenze uživatele

Akční komedie, která je stejně ostrá jako japonský křen "wasabi". Jean Reno prokázal, že dokáže zahrát vše a přesto si zachovat kamenou tvář ;-) Tvrdý a nekopromisní policajt, zjistí o své minulosti nějakou novinku, že má dceru. Tak jede do Japonska, aby se o ní postaral. To však nebude tak jednoduché. Důležitá je akční stránka a ta komedie, která vzniká dcery a jejího otce(ta ovšem neví že je to její otec). Nečekejte víc a relaxujte ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu je řečeno, že Hubert měří 193 cm a váží 90 kg. Jeho představitel Jean Reno je ve skutečnosti o šest centimetrů nižší, ovšem jeho tehdejší váha odpovídala. (Duke90)
  • Ve scéně, kdy Hubert (Jean Reno) vyjde od právníka, si lze všimnout, že jeho čekající společník Momo (Michel Muller), je připoután bezpečnostními pásy. Hned v dalším záběru je ale odpoutaný. (MartinM)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v Paríži a tokijskej mestskej časti Čijoda. (dyfur)

Reklama

Reklama