Reklama

Reklama

Wasabi

  • Francie Wasabi (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hubert je policista se zlatým srdcem a ocelovými pěstmi. Právě těmi jedné noci inzultuje v nočním klubu nevychovaného výrostka. Vše by bylo v pořádku, kdyby ale nešlo o synáčka Hubertova nejvyššího šéfa. Incident je třeba zamést pod stůl, a proto je mu doporučena delší dovolená. Při svém posledním volnu před dvaceti lety se Hubert setkal s Japonkou Miako, svou životní láskou. Tenkrát se poprvé a naposledy cítil šťastný. Jako lidská bytost, ne jen jako policista. Miako jej ale záhy záhadně opustila. I proto bere nyní dovolenou jako šanci vnímat svět kolem sebe jinak. A brzy zazvoní telefon až z dalekého Japonska. Právní zástupce ho informuje, že Miako před několika dny zemřela. Než odešla, sepsala závěť. Odkázala mu svůj nejcennější majetek. Něco velmi speciálního. Je to víc než dědictví, víc než dar a také víc než obrovský problém... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (378)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Wasabi mě před dvaceti lety minulo a nejsem si úplně jistý jestli je to dobře nebo ne. Nejspíš to ale bude od každého trochu, protože na jedné straně je to taková ta ztřeštěná francouzská akční komedie, takže je docela šance že by mě to kdysi dávno mohlo celkem bavit. Na straně druhé je ale Wasabi celkem mdlé, neostré a dnes už neobstojí ani v konkurenci standardních Bessonovek...40% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Francouzi, alespoň dříve, uměli natočit komedie, které padnou do vkusu i v našich luzích a hájích. A když je u toho Jean Reno, tím lépe. Wasabi jede v zajetých a osvědčených francouzských principem, protentokrát jsme však zahaleni do krás Země vycházejícího slunce a filmu to celkem svědčí...70% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Reno znova skočil Bessonovi na lep. Škoda, že tento krát to nebolo až také silné lepidlo. Celý scenár jednoducho nedržal. K takémuto typu akčnej komédie a navyše s Renom mi tá línia drámy vôbec nesadla. Je to rýchle. To je hlavná devíza filmu. Nápad a využitie japonského prostredia bol oveľa zaujímavejší než iné jazdy z tohto prostredia, lebo hlavne pobavil. 65%. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jean Reno je prostě bůh. Už od úvodní scény na díze jsem věděl že tenhle film budu milovat no a taky že jo. Wasabi je brutální porce akce a vtipu kde náš hrdina Hubert zjistí po devatenácti letech že má se svou dávnou láskou ,která ho tehdy opustila a nyní zemřela, dceru a k tomu všemu mu nechala na účtu dvě stě milionů dolarů. No člověka by to asi trošku rozhodilo a i pašák Hubert musí exnout litrovku saké aby to pobral. K tomu se objeví já-koza teda yakuza kterou řídí dacan zvanej Zebra a ten má podle všeho za lubem všechno špatný. Jenže Zebrák netuší s kým si to zahrává páč Hubert miluje golf a velké kvéry a se svým parťákem Momem se postará aby na něj v Japonsku nadosmrti nezapomněli. Kromě likvidace mafiánů si užijete super vztah mezi dcerou a otcem kde dcera neví že otec je otec a já se opravdu bavil od začátku až do konce. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Renův dobrácký polda Hubert je zosobněním ocele. Má z ní pěsti, Smith & Wesson Model 686, nervy při snášení nákupních horeček a hormonálních disbalancí nové dcery a vzhledem ke způsobu požívání koření z oddenku eutremy japonské nejspíš i hubu! Asi už stárnu, ale méně trapně jsem se cítil u srdceryvných scén shledání a loučení, než u akce ve stylu Besson sedí v Taxi infantility. Stejně jako když se při černém dešti v zemi vycházejícího slunce leccos ztrácelo v překladu, bylo Le Japon tomu střetu kultur nápomocno svým kouzlem.. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (7)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Paríži a tokijskej mestskej časti Čijoda. (dyfur)
  • Ve scéně, kdy Hubert (Jean Reno) vyjde od právníka, si lze všimnout, že jeho čekající společník Momo (Michel Muller), je připoután bezpečnostními pásy. Hned v dalším záběru je ale odpoutaný. (MartinM)
  • Kolem 17. minuty filmu volá japonský notář komisaři Fiorentinimu (Jean Reno) ohledně úmrtí jeho bývalé lásky a říká mu doslova: „Zítra v 15 hodin provedu otevření závěti.“ Pár vteřin na to: „Zítra vám to letí z Paříže v 17 a ve 20 hodin, zamluvil jsem vám oba lety“. Za dalších pár sekund: „Paní Kobajaši bude podle svého přání zítra zpopelněna.“ Žádný z těchto časů matematicky a logicky nesedí. (Gmisiycs)

Reklama

Reklama