Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá absolventka právnické fakulty Emily Reedová dostane místo u velké právnické firmě jako asistentka vitální Claudie Lionesové. Odlétá s ní do Rio de Janeira, kde mají zachránit firmu provádějící rekonstrukci hotelového komplexu u moře. Tady se dívka za zvláštních okolností seznámí s podivínským milionářem Jamesem Whaleerem. Jejich vztah plný jiskřivého erotického napětí, prochází řadou proměn. Emily se do záhadného Whaleera zamiluje, stejně jako před lety její nadřízená Claudia. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

jane1106 

všechny recenze uživatele

Je to slabota, to je pravda, navíc Mickey se vážně nepředvedl, spíše naopak. Na druhou stranu ale prostředí Ria působí příjemně afrodiziakálně a atmosféra mi celkově nepřišla vůbec špatná. Nevinná Carré Otis je náramná krasavice. Nejzajímavější a nejlépe odehraná se mi zdála postava Jacqueline Bisset. Průměr, který neurazí. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Shit uz to tak vsechno vicemene shrnul, erotiky min nez malo, romantiky min nez erotiky, zato priblblych dialogu tech tam zelmanek nacpal vic nez dost a chudakovi mickeymu tomu uz zbyva jenom na sebe zacit zgryndat a bude jak pravy blbecek po lobotomii a vubec vlastne ani nevim proc tomu ty 2hvezdicky davam, ale stejne jsou jeste o dost horsi filmy ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Erotické dusno v karnevalovém Riu ve filmu z osmdesátek asi jako na základě úspěchu filmu Devět a půl týdne... no tak žádný zázrak, nahotou se celkem šetří ( až na tu celkem odvážnou závěrečnou scénu ) a furt se o sexu a sexuálním napětí jen plká. Dneska se na to moc koukat nedá, ale aspoň exteriéry kouzelné Brazílie jsou parádní. Na druhou stranu tady Mickey hraje roli, podle které si ho asi bude historie pamatovat víc, než jeho boxerské zápasy jako Putinova loutka. ()

Zevon 

všechny recenze uživatele

Nemohl jsem usnout a na čtení už jsem neměl a přepínal jsem televizní kanály, čímž jsem se téměř po dvaceti letech dostal k filmovému trháku, jenž nesměl ve své době chybět v žádné VHS copy filmotéce správné kulturní panelákové domácnosti. Nečekal jsem žádný zázrak a taky jsem nebyl zklamán. Plochý, cituprázdný a bezpohlavní produkt, plný nesmyslných žvástů o ničem, snažící se nalákat letité, životem opotřebované a ztuplé babské osazenstvo, hledající opiáty za svůj zpackaný život vedle hrubiánů, pochrapujících v teplákách s vytlačenými koleny po spořádaném bůčku a pivě. Nebudu však nikomu podrážet jeho berličky. Koneckonců co je pro labilního člověka horší? Sledovat Orchideje, Doktory z hor a Pilcherové, nebo si nechat vymývat mozek třebas náboženskými fanatiky, případně jinými ztroskotanci, neschopnými unést svůj životní úděl...Nu, za co tu jednu hvězdu? Bissetová má moc pěkná prsa a nejde přehlédnout. Rourke, nevím, nikdy mne neuchvátil a jeho přínos je nadhodnocován. Ostatní je šunt a jako takový nemá smysl jej příliš rozebírat. I když nevím, při tom, co v televizi (s poděkováním našim kulturní spasitelům) téměř každý večer vidím, jestli bych neměl ve srovnání raději ještě něco přidat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

I vzhledem k velmi nízkému hodnocení tohoto kousku, já tento film docela můžu. Carré Otis byla v mladá docela kočka a v tomto kousku byla jeho ozdobou. Příběh samotný byl sice do jisté míry recyklací jiných a úspěšnějších filmů, ale erotické jiskření nešlo přehlédnout a je jen škoda, co se později s této herečky stalo. Jacqueline Bisset tu dostala na můj vkus až žalostně málo prostoru, no a Mickey Rourke (sex symbol té doby než se z něj stalo doslova hotové chodící monstrum) si viditelně užíval své obsazování do podobných kousků. Ožužlal bradavky nejedné „samice“ té doby – no budiž mu to přáno. Horší když se teď podívá do zrcadla… ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film se dostal na titulní stránky novin ve chvíli, kdy se objevilo tvrzení, že soulože v něm nebyly hrané, nýbrž skutečné. Oba hlavní protagonisté však fámu popřeli. (aluna)

Reklama

Reklama