Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá absolventka právnické fakulty Emily Reedová dostane místo u velké právnické firmě jako asistentka vitální Claudie Lionesové. Odlétá s ní do Rio de Janeira, kde mají zachránit firmu provádějící rekonstrukci hotelového komplexu u moře. Tady se dívka za zvláštních okolností seznámí s podivínským milionářem Jamesem Whaleerem. Jejich vztah plný jiskřivého erotického napětí, prochází řadou proměn. Emily se do záhadného Whaleera zamiluje, stejně jako před lety její nadřízená Claudia. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Bahii, v Riu de Janeiru v Brazílii a v New Yorku. Staveniště hotelu byla ve skutečnosti kostra hotelu v Salvádoru, který nebyl nikdy dokončen. Zhroutil se o několik let později po několika desítkách let, kdy stál opuštěný. (rafix)
  • Film se dostal na titulní stránky novin ve chvíli, kdy se objevilo tvrzení, že soulože v něm nebyly hrané, nýbrž skutečné. Oba hlavní protagonisté však fámu popřeli. (aluna)
  • Mickey Rourke se během natáčení seznámil se svou budoucí ženou Carré Otis. Partnery se stali již během natáčení. (Kity162)

Reklama

Reklama