Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý varietní umělec Bango si vydělává jako hlídač v autobazaru. Když i z tohoto svého posledního zaměstnání dostane výpověď, rázem si uvědomí, jak je vlastně zbytečný. Náhodou potká kolegu z branže Čepelkina. Ten ho ukecá ke společnému vystupování na zámořské výletní lodi, ale ve skutečnosti mu jde jen o to, vytáhnout z Banga nějaké peníze. Bango s ním v restauracích zpronevěří i část úspor, které měla manželka Lidka na nákup rodinné hrobky. Do toho ještě přijde zpráva o těhotenství Bangovy dcery Biby, jejíž milenec Moskyt je gamblerem a dluží místním mafiánům velkou sumu peněz... (Česká televize)

(více)

Diskuze

Lengyel

Lengyel (hodnocení, recenze)

Najnovší filmový pokus Dušana Trančíka je ľahko nadpriemerným televíznym filmom, ktorý nikoho neurazí, zároveň však ani nezanechá nejaké hlboké dojmy. Neočakával som od neho mnoho, nakoniec som bol celkom milo prekvapený. Ako televízny film to funguje, horšia je formálna stránka, pozornému oku neuniknú chybičky na kráse (o strihových ani radšej nehovorím). Pani Kassai aj Labuda hraju to, co im sedi - horsie je to s Marianom Slovakom, ktory mne osobne moc nesadol.
Ale ako vravim - kiez by STV-cka produkovala viac podobnych diel rocne...

Související novinky

LFŠ 2007 je tady!

LFŠ 2007 je tady!

16.07.2007

Ak máte radi filmy, hudbu a zároveň pohodovú a priateľskú atmosféru, čoskoro sa vám začnú letné Vianoce. Konkrétne v Uherskom Hradišti, kde sa od 20. do 29. 7. bude konať Letná filmová škola 2007,… (více)

Reklama

Reklama