Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Relativně koukatelné, trochu vtipné, trochu nuda, trochu nesympatická hlavní "hrdinka" s hodně nesympatickým hlasem. S jedničkou to pochopitelně nemá absolutně nic společného, což je každému jasné už v prvních minutách. Zavádějící název je jen taktický podfuk tvůrců, jak k tomuhle filmu přilákat víc diváků. ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Hloupý a nudný film o rádoby cool vražedkyni, hloupých lidech v okolí, hloupých pedagozích, hloupých policistech a ne úplně hloupém psychiatrovi, s několika vtípky, které nejsou vtipné a s předvídatelným závěrem. Není to horor, není to komedie, není to kriminálka či thriller, paskvil parazitující na Americkém psychu to je. Pro fandy Amerického psycha, knihy či filmu a pro fandy alespoň průměrných filmů: Neztrácejte s Americkým psychem 2 čas. Je to film pro fanoušky podprůměrných a slabých filmů, někoho jiného těžko může zaujmout. ()

Reklama

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Americké psycho? Ne! Jediné co tento film má společného s American Psycho je název. Tuto takzvanou dvojku dělali úplně jiný lidé než originál a je to dost vidět. Navíc když se díváte na jedničku pořádně zjistíte že se mu to všecko jenom "zdálo" jen jeho představy a fantazírování a je to spíše o celkové myšlence filmu, než "jen" o zabíjení. Tohle je jen další z moderních teen-komedii s rádoby hororovými prvky. Prostě to nemá s nic dělat s American Psycho! ()

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že za ten závěrečný fórek dám aspoň jednu hvězdu, ale pak jsem si vzpoměl na to osmdesátiminutové utrpení se na to dívat, ale hlavně poslouchat a ihned mě to přešlo. Příšerné dialogy! Triller je natočený jako parodie nebo komedie ze střední školy. Mila Kunis se hodí na tu roli sériové vrahyně asi tak, jako Danny Trejo na roli papeže! Ona je vůbec spíše taková ozdůbka filmu, než aby něco zahrála. Ještě, že to nebylo moc dlouhé, protože jinak by hrozila psychická újma. Podle mne tedy ODPAD! ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco úspěšné nebo to dokáže nějakým způsobem zaujmout diváky, tak musí nutně vzniknout pokračování. Tenhle pokus měl raději zůstat jen na papíře a necpat se na obrazovky. Postrádá hororovou atmosféru a psychologickou hru vraha se svými oběťmi. Jedna bláznivá holka si jde tvrdě za svým cílem a rozhodne se odstranit několik lidí, kteří jí brání ve vysněném cíly. Nedojde na žádný masakr. Nikdo nebude porcovat své nebohé oběti. Krev se také nebude rozlévat. Většina scén mi přišla tak nějak nedotežená. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama