Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco úspěšné nebo to dokáže nějakým způsobem zaujmout diváky, tak musí nutně vzniknout pokračování. Tenhle pokus měl raději zůstat jen na papíře a necpat se na obrazovky. Postrádá hororovou atmosféru a psychologickou hru vraha se svými oběťmi. Jedna bláznivá holka si jde tvrdě za svým cílem a rozhodne se odstranit několik lidí, kteří jí brání ve vysněném cíly. Nedojde na žádný masakr. Nikdo nebude porcovat své nebohé oběti. Krev se také nebude rozlévat. Většina scén mi přišla tak nějak nedotežená. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Úplná hovadina to není, ale pokud máte čas a chcete se kouknout na něco v rámci žánru, pusťte si rozhodně něco jiného. S jedničkou to nemá skoro nic společného. Dočkáte se akorát vysokoškolského konkurenčního boje, který se neřeší intrikami, ale primitivními vraždami bez ohlížení a bez hlubšího smyslu. Hudba jak z Cirkusu Humberto. Děj tak pro děti prvního stupně základky. 15% = 1/5 je tak akorát. ()

Reklama

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Proč se to jmenuje zrovna Americké psycho 2? Vždyť to s Americkým psychem nemá skoro nic společného, je to spíše parodie, než pokračování. Sice nebylo Americké psycho žádný suprový film, ale tohle? Mila Kunis je sice kočka, ale ani tady to nebylo nic moc. Ta * je jen za Williama Shatnera, jinak to byla pouze slátanina. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Relativně koukatelné, trochu vtipné, trochu nuda, trochu nesympatická hlavní "hrdinka" s hodně nesympatickým hlasem. S jedničkou to pochopitelně nemá absolutně nic společného, což je každému jasné už v prvních minutách. Zavádějící název je jen taktický podfuk tvůrců, jak k tomuhle filmu přilákat víc diváků. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Jako takový malý úlet tenhle film můžeme asi brát, a taky ho jako úlet hodnotím. Rafinovanost mladé vražedkyně nesplnila moje očekávaní ani co by se za nehet vešlo. Producenti asi čekali, že se ve světě chytí sequel, který se pojme jako komediální horor, ale musím je zklamat. Absolutně nechápu, co má tento zvaný ,,sequel" společného s prvním výborně natočeným dílem. Ale příště by to chtělo něco originálnějšího prosím. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama