Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Úplná hovadina to není, ale pokud máte čas a chcete se kouknout na něco v rámci žánru, pusťte si rozhodně něco jiného. S jedničkou to nemá skoro nic společného. Dočkáte se akorát vysokoškolského konkurenčního boje, který se neřeší intrikami, ale primitivními vraždami bez ohlížení a bez hlubšího smyslu. Hudba jak z Cirkusu Humberto. Děj tak pro děti prvního stupně základky. 15% = 1/5 je tak akorát. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Rád bych napsal, že to je tak stupidní, až je to dobré, ale tohle je tak stupidní, až je to opravdu stupidní. Mila Kunis je sice kost, ale kostra tohoto filmu je dost ohlodaná. Bylo to jak nějaká špatná epizoda z Příběhů ze záhrobí. Středoškolskej výplach, kterej má s prvním dílem společnou jen zmínku o Patricku Batemanovi. Vůbec tu nejsou ty psychopatické prvky, zhýralost nebo sex se nekoná, vraždění je jen vraždění k dosažení nějakého cíle, bez nějakého toho uspokojení psychopatické mysli. Navíc dát tam ženskou, to je jako strčit ptáka do kráječe na vajíčka (je na vás, jestli si představíte ptačího ptáka nebo "ptáka" - výsledek bude stejně krutá debilita). Je to jak chleba namazanej hovnem, kterej vám spadne na propocenou botu, takže teď smrdí ještě víc. Morien to pěkně vystihla zde. ()

Reklama

Sosak odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo Trapnost nabylo zcela nového a nečekaně ostudného výrazu - Americké psycho 2. Hororu ani komedie se bát nemusíte, nedostanete ani jedno, ale co je zdaleka nejhorší, je postava Mily Kunis. Nejsměšnější, nejtrapnější a hystericky nejpubertálnější záporná postava všech dob. Tak nesympatickou a nezvládnutou hlavní hrdinku těžko pohledat. Ty její monology můžou připadat "kůl" tak leda nějakejm gothičkám v rozkvětu puberty. Rachael, co tu vraždí kondomem se snaží šokovat a působit drsně až se budete cítit trapně za ní. Padá při tom na hubu, selhává a vůbec jí to nejde. Jenom při vzpomínce na scénu, kde sympatizuje s obětí-černochem, který je och-tak-stejně-zkažený, protože si kreslí "temné" obrázky, je mi tak neskonale hrozně, že dávám odpad jen to šum-svistne. Brrrr, stejně tak ta mrtvola ve skříni byla fakt ubohá, no opravdový trapno, jinak to napsat ani nejde. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

To čo malo byť??? Z jednotky nezostal kameň na kameni a je až hanebné nazvať túto megasračku Americké psycho 2!!! Kde sú časy Patrika Batemana v podaní skvelého a charizmatického Christiana Balea..Katastrofálna hlavná predstaviteľka a k tomu absurdita na absurditu, či už ide o udusenie kondómom (všimnite si, čo robí ten neborák s rukami namiesto toho aby sa snažil zachrániť:)))))))), alebo psychológa, ktorý hneď zistí, že tá holka je "sociopat", atď...Odpad!!! ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Proč se to jmenuje zrovna Americké psycho 2? Vždyť to s Americkým psychem nemá skoro nic společného, je to spíše parodie, než pokračování. Sice nebylo Americké psycho žádný suprový film, ale tohle? Mila Kunis je sice kočka, ale ani tady to nebylo nic moc. Ta * je jen za Williama Shatnera, jinak to byla pouze slátanina. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama