Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Promarněná příležitost. Především zezačátku má film ohromně našlápnuto a divákovi předkládá množství velmi originálních nápadů, což vrcholí scénou v supermarketu. Potom už jde vše jen z kopce, tempo zvolňuje, nápady došly a trvá to prostě moc dlouho. Tak jako mě první půlka zaujala, tak jsem si u druhé říkal, že byla nudná a zbytečná. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý a zvláštní film. Ben se rozejde s dívkou, začne pracovat v supermarketu. Dokáže zastavit čas a tak zákaznice vždy svléká a maluje je. Do toho se pak zamiluje do jedné dívky. Jako první polovina filmu je o ničem, to jen Ben kecá o tom, jak je na tom špatně a blá blá blá. Druhá polovina už je velmi slušná, jsou tam fakt vtipné momenty. Ať už to svlékání zákaznic, firemní fotbálek, blbiny v supermarketu, párty u šéfa. Jsem rád, že jsem na tento film narazil a mohl jej shlédnout, myslím, že takovýto film ještě nikdo nenatočil, je svým způsobem jedinečný. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

kedysi som sa vyjadril, že romantická komédia je žáner ak už nie budúcnosti, tak minimálne súčasnosti - a to hlavne preto, že pribúda romantických komédií, ktoré majú nápad, snažia sa pozerať na vec odpatetizovane, byť originálne; Cashback, i keď v úvode vyzerá mierne rozpačito a musíte si počkať, kým dôjde na to, o čom film vlastne naozaj je, je prototyp úprimnej, milej a pomerne originálnej ANGLICKEJ romantickej komédie (anglické reálie, reálie supermarketového sveta sa mi veľmi páčil); nechýba občasný humor (párkrát som sa nahlas zasmial, čo sa mi nestáva často, no niekedy to pôsobilo trošku silene - futbal, prdiaci model) romantika nebola presladzovaná a zaťažená nejakými extra klíšé, a hlavne to bolo jednoduché - žiadne extra scenáristicko herecké kľučky, takto nejako si predstavujem dobrý súčasný anglický romantický komediálny film; ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Další ze skvělých snímků britské produkce. Opravdu originální námět. Skvělé, vtipné a příjemné herecké obsazení a opravdu nadupaný soundtrack. Obal DVD je opravdu zavádějící. Když jsem ho viděl poprvé, tak jsem si myslel všechno možný, jen ne to, že mě tento snímek tak mile překvapí. Stopáž je optimální, nenudil jsem se a až na pár trhlinek to je skvělý počin, kterému nechybí vtip, romantika, dramatičnost a to celé pod rouškou mysterióznosti. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

CLERKS II+40 ROKOV PANIC Velká Británia zachraňuje žáner komédie... Ten úžasný nevtieravý humor, aký sme videli napr. v SÚMRAKU MŔTVYCH je späť... Vynikajúca hudba, krásne ženy, úcta ku kráse. Nahota nie je samoúčelná, tvorcovia ako aj hlavný hrdina považujú ženské telo za umelecké dielo a snímajú ho s úctou a pompéznosťou - napriek všetkej vážnosti to celé pôsobí osviežujúco a primerane vtipne. Veľká škoda, že sa to nedostalo do kín... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Vzhledem k omezenému rozpočtu jsou všechny triky ve scénách, kdy se Ben (Sean Biggerstaff) pohybuje zastavený časem, vytvořeny pouze pomocí kamery, nehybných herců, provázků a skleněných desek. Výjimkou jsou záběry v závěru filmu, kdy hlavní postavy procházejí zastavenými sněhovými vločkami. Zde byla použita animace. (ynot)
  • Šéf supermarketu Jenkins (Jay Bowen) během svých motivačních řečí použije několik odkazů na filmy Gladiátor (2000) nebo Heat (1995). (Zdroj: LFŠ) (ynot)
  • Emilia Fox si kvůli scéně, ve které tancuje u tyče, nechala jednu takovou tyč nainstalovat do svého pokoje. (mrqas)

Reklama

Reklama