Reklama

Reklama

Po bouřlivém rozchodu trpí Ben nespavostí. Aby se úplně nezbláznil, vezme noční směny v supermarketu. Pozoruje zákazníky a jeho fantazie se rozbíhá na plné obrátky. Ve své představivosti dokáže zastavit čas, atraktivní ženy svléká a kreslí jejich skicy. Nejvíce ho přitahuje Sharon, děvče za pokladnou, která možná zná lék na jeho nespavost... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (526)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Michelle Ryan je ten typ dievčaťa, do ktorého sa bláznivo zamilujete. Chytí vás za srdce a nakoniec ho rozpolí, rozseká, rozdrví. Muži mojím slovám porozumejú na celej čiare. Stačí pozrieť na nasledujúcu foto http://www.celebszz.com/45863-2/michelle-ryan-14.jpg . Do tých krásnych, ale diabolských črtov tváre. Niečim podobným ako Ben si prejde pravdepodobne každý. A tam začína príbeh. Kráča od umeleckej vizuality až po klasickú romancu. Od nahých ženských až po spánkové problémy. Máme všetkého všade. Občasné záseky dejovej línie z celkového dojmu príliš neuberajú, pretože na mňa film zapôsobil tak milo a prívetivo, že sa k nemu určite raz vrátim. Vlastne možno..:) ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Film jsem půjčil kvůli plakátu, který je neuvěřitelně lákavý a obsah DVDčka taktéž. Naprosto fantasticky napsané charaktery postav, jež mě nejvíce pobavil "boss" supermarketu a zaujala krásná Emilia Fox. Ve filmu je mnoho silných scén, výborné fotbalové utkání apod. a je to také originálně pojatý romantický film hlavně co se vizuální stránky týče, myslím, že není nikdo, kdo by si nepřál zastavil čas v tom nejlepším okamžiku. Příjemný film, od kterého jsem nic nečekal a po zhlédnutí mohu vřele doporučit. Mé hodnocení 4 hvězdičky... ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Imprese zamrzlé v čase očima vychutnávače okamžiků, během svého insomnického období, na místě tak neinspirativním, jako je supermarket za noční směny... Romantický přelud se spoustou krásných slov v meditativních obrazech se zvláštním kouzlem dokázal podělit o bolest z rozchodu, existenciální vakuum, smysl pro krásu a konečně i poznání, že každá vteřina by měla stát za stopku. Osobně bych si přála více rozvinout romanticko-uměleckou linku na úkor potrhlého vtipu (vsuvka s fotbalem, exaltovaný šéf, kung-fu přírůstek), i tak mě snímek zanechal očarovanou - neotřelou poetikou, estetickou nahotou, hudebním podkresem, Emilií Foxx a naprosto dokonalým zakončením. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Nenáročná romantická komedie s poměrně originální zápletkou a bohužel i řadou hluchých míst. Nevýrazný herecký projev většiny postav a vysoká koncentrace přihlouplých očekávatelných dialogů. Depresivní nádech plynoucí z problémů hlavního hrdiny odráží do jisté míry všeobecnou letargii společnosti v dotčených tématech (osobní vztahy, práce, nezájem a odcizení). Jakousi myšlenku tedy lze tušit, ale zůstává nedotažena. Nepodařilo se jí předat. V celkovém vyznění film neurazí, možná i potěší, ale po pár týdnech zapomenete, že vůbec existuje. 55% ____Jo a zejména kvituji český dabing, který se toho nebál a hned využil super trendy cool slovo fičák, jako produkt v tu dobu populární reality show Vyvolení. Fakt hustý!!! ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tvůrce plakátu musí mít ze mne obrovskou radost, protože poster byl jediný důvod, proč jsem si Cashback pustil. Nečetl jsem obsah, komentáře, recenze a jen doufál, že nebudu zklamán. No nakonec vůbec nebyl, konečně někdo točí příběhy o mladých - pro mladé, které nejsou s fekálními výjevy. Má to šmrnc, vizuálně hezký a originální snímek člověka ze začátku vtáhne do insomnie mladého studenta, ale později se jede nahoru jako na horské dráze a příběh nabírá na vtipu a zábavnosti. Dva kolegové v práci jsou neskutečně komičtí a Emilia Fox je neskutečně hezká. Další dívčí osazenstvo si hlavě užijí pánove, aneb Švédky rulezz!! :)) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (19)

  • Na pozvánce na Benovu (Sean Biggerstaff) výstavu je uvedeno datum 31. listopadu. Není jasné, zda jde o chybu či o záměrný vtip. (PogoJoe)
  • Mezi zaměstnanci obchodního řetězce Sainsbury's se stal film velmi populární a režiséra snímku Seana Ellise u pokladen nadšeně zdravili, když viděli na platební kartě jeho jméno. (ynot)

Reklama

Reklama