Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Blbina s tehdy ještě přitažlivou Sandrou Bullock. Blbina, kterých tehdy americká produkce chrlila stovky. Takže nic výjimečného, ale koukat se na to dá. P.S. Ideální film, jako kulisa k nějaké manuální práci. Já u toho třeba dokonale rozebral ovladač na Play station, který už jsem nedal dohromady... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Velmi zdařilá komedie se Sandrou Bullock v hlavní roli nevzhledné agentky FBI, která projde zkrášlovací kůrou, aby byla hodnověrnou členkou týmu misek, do kterého je nasazena kvůli hrozícímu bombovému útoku. Podařilo se zde skloubit jak akci, tak i humor a výsledkem je pohodová zábavná akční komedie. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Dobre, je to hlúpy film s premyslenou a smiešnou zápletkou a je predvídateľný. Ale je to veľmi zábavné. Sandra Bullock má takú víťaznú a sympatickú osobnosť, má výborný spôsob ako dosiahnuť, aby filmy v ktorých hrá, vyzerali lepšie ako v skutočnosti sú. Má tiež talent pre komédiu, ktorá je nepopierateľná. Nenapadá mi žiadna iná herečka, ktorá by mohla túto rolu vytiahnuť. 6/10 ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Totálne nevyužitý potenciál všeobecných stereotypov súťaží krásy. Sandra Bullock začala byť zaujímavou osobou až sa začala blížiť k 50-tke. Tu predvádza len akýsi pokus prehodiť sa zo škatuľky sympatická holka od vedľa do škatuľky vtipná kráska. Pokiaľ by ste mali chuť užiť si vydarené trefovanie sa do ušlachtilých princípov Miss, tak odporúčam komédiu Krása na zabití. Slečna Drsňák je tiež dobrým dôkazom toho, ako by dopadol herecký podzim Caina bez existencie Nolana. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Docela zábavná komedie z prostředí světových modelek, mezi které zavítá speciální agentka. A máme tu již předem odhadnutelný děj a happy end. Je to určitě slušný film, ale mně takové věci prostě nesedí. Raději se budu dívat na zkrvaveného Bruce Willise ve Smrtonosné Pasti (ať už je sebeabsurdnější, o to však zábavnější) než na Sandru Bullock v roli drsňáské policajtky, ze které se snaží vychovat supermodelku, jak se stupidně uchichtává v každém druhém záběru. Tohle opravdu ne. Film pro masy.. a ty já nemusím. Při sledování tohohle úplné cítím, jak mi klesá IQ. 50% a to jsem ještě dobrák. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Sandra Bullock (Gracie Hart) a Benjamin Bratt (Eric Matthews) odehráli všechny vzájemné souboje sami. Kaskadérští dubléři pouze přihlíželi. Bullock v jednu chvíli Bratta nechtěně zranila, když ho měla kopnout do lýtek. (Kamiiik)
  • Heather Burns (Miss Rhode Island) prišla na konkurz s dlhými hnedými vlasmi. Režisérovi sa páčila, ale veľmi sa podobala na Sandru Bullock (Gracie Hart). Preto ju poprosil, či by si nemohla vlasy skrátiť a nafarbiť na špinavý blond. (U_S_O)
  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)

Reklama

Reklama