Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových lepších 50%. Je tam pár fakt dobrých frků, Sandra vypadá taky dobře a celkově to má atmosféru na pohodu. Není to smaozřejmě nějaký majstrštyk, ale podívat se na to dá a nenudí to. Prostě takový mírný podprůměr, který nenadchne, ale ani neuškodí. Na jedno podívání a zabití nudy v klidu. Howgh! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco bych zkusila, nedělala jsem to od střední. - Na tomto pódiu souložit nebudete." Co se dá dělat, agentka FBI v dresu Miss New Jersey mě bavila. A ještě víc mě bavil Victor Melling, když ladně přetvářel ošklivá a sprostá káčátka v labutě milující světový mír. Trochu slabší to bylo s chytáním teroristy, planutím vášní mezi spolupracovníky a různými jinými naivními pitomostmi, ale za mě to bylo celkem fajn. Přesto se na žádnou přehlídku vyzáblin v nejbližší době nechystám. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Televízne na Slovensku omieľaný film, ktorý má v sebe humor, ale zároveň aj to hlúpe amerikánstvo. Nikdy som sa pri ňom zvlášť nestotožnil so všetkým. Sandra Bullock bola svojho času veľmi okúzľujúca žena a vedela z toho vyťažiť, ale toto sa skrátka nedá brať vážne ani ako komédia, ani ako akčný film. Za špičkový film ho nikdy považovať zrejme nebudem, od hudby, cez scenár k deju to bolo veľmi rozpačité. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock pobavila, to se jí musí nechat – ale jako celek je tento film hodně průměrnou komedií. Asi nejvíc se mi líbila proměna agentky FBI s typicky buranským chováním v sexy missku – depilace neměla chybu, stejně jako první krůčky v prostředí nových „roznožek“ pro všechny ty hokejisty, fotbalisty, milionáře…Sandře tyhle ty trhlé role viditelně svědčí, jen škoda, že když už se tady tvůrci pokusili i o akčnější pasáže – tak ty viditelně moc nefungovaly… ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

nejdriv jsem si myslela, ze to bude o “i’m not like other girls” stereotypu, ale byla jsem prijemne prekvapena. melo to docela jednoduchou zapletku i rozuzleni. postavy me nekdy stvaly - Sandra Bullock na zacatku, pak ten jeji budouci boyfriend, se kterym mela celkem toxic relationship, ale na druhou stranu postava Michaela Caina byla moje nejoblibenejsi a bavila me; konec byl rychlejsi, nicmene pekny proslov od hlavni postavy - zeny by se rozhodne mely vzajemne podporovat❤️ ❝𝘐 𝘢𝘮 𝘪𝘯 𝘢 𝘥𝘳𝘦𝘴𝘴, 𝘐 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘨𝘦𝘭 𝘪𝘯 𝘮𝘺 𝘩𝘢𝘪𝘳, 𝘐 𝘩𝘢𝘷𝘦𝘯'𝘵 𝘴𝘭𝘦𝘱𝘵 𝘢𝘭𝘭 𝘯𝘪𝘨𝘩𝘵, 𝘐'𝘮 𝘴𝘵𝘢𝘳𝘷𝘦𝘥, 𝘢𝘯𝘥 𝘐'𝘮 𝘢𝘳𝘮𝘦𝘥. 𝘋𝘰𝘯'𝘵 𝘮𝘦𝘴𝘴 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘮𝘦!❞ ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)
  • V závěru filmu při rvačce o korunku mlátí miss Rhode Island (Heather Burns) Gracie (Sandra Bullock) kyticí růží tak, že z ní zůstanou jen zelené stonky. V další scéně jsou na kytici zase červené růže. (T600)

Reklama

Reklama