Reklama

Reklama

Invaze

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Astrofyzik Zane Zaminski objeví se svým kolegou Calvinem tajemné radiové signály, které pravidelně přicházejí z vesmíru. Když tento zajímavý objev oznámí svému nadřízenému Gordianovi z vedení speciálního oddělení NASA, čeká ho nepříjemné překvapení: dostává příkaz okamžitě ukončit další výzkum a důležité materiály z jejich astronomické laboratoře jsou zabaveny. Vzápětí je Zane ze svého zaměstnání propuštěn a nejen to - brzy zjistí, že někdo usiluje o jeho život. V té chvíli už tuší, že tajemné radiové signály mají něco společného s tepelnými elektrárnami zcela neznámé konstrukce... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Když máte k dispozici malej rozpočet a máte natočit (akční) scífko, nezbyde vám nic jinýho, než vsadit na dobrej scénář a sehnat aspoň jednu hereckou hvězdu. To se docela povedlo, protože Charlie Sheen hraje natolik dobře, že člověk přehlídne i ty (pod)průměrný herce, co se kolem něho ve vedlejších rolích motaj. Příběh stojí na dost znepokojující myšlence, která určitě nedá milovníkům konspiračních teorií spát a místama se dařilo vytvořit zajímavou konspiračně-paranoidní atmosféru. Akce moc nenajdete a triky nepatřej mezi nejpovedenější. Pokud nebudete od Invaze moc očekávat, máte šanci, že se jednorázově slušně pobavíte. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jako guilty pleasure celkem fajn zábava, ale slovo "inteligentní" bych se v souvislosti s tímto filmem opravdu bál použít. The Arrival má solidní seriózní sci-fi námět, ale zpracování je vyloženě béčkové, dialogy katastrofa, místy vyloženě WTF. Až příště budu někoho chtít nenápadně zabít, nechám na něj skrz podlahu spadnout vanu. To je skvělej nápad. A celé to podtrhuje totálně mimózní Charlie Sheen, který tu ani nevypadá jako Charlie Sheen. Vlastně ani moc nevím, jak to teď hodnotit, dvoječka by šla, čtverka taky. Asi ale nechám za tři. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Scénář má vratké nohy a ty mu navíc podkopávají značně nepovedené dialogy, které by se mohly stát ozdobou leckteré parodie. Sheen zredukoval veškeré herectví do vyvalování očí. Což o to, jde mu to dobře, místy jsem měla strach, že jeho bulvy získají autonomitu a vydají se do světa. No v něčem takovém bych se ani nedivila. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá docela nadějně a zajímavě, tak trochu ve stylu Kontaktu, ale postupem času, poté, co Charlie odcestuje do Mexika a na scéně se objeví první mimozemšťané to začíná působit spíše úsměvně (a to ne v dobrém slova smyslu). No a ten konec už je totálně tragickej. Přesto všechno to ale není úplně nuda, takže i těch 115 minut se dá s menším sebezapřením absolvovat. A na to, že Sheen v druhé polovině devadesátých let točil totální sračky, tak tohle je ještě v pohodě. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Za veskrze béčkovým plakátem se ukrývá až překvapivě napínavý film. Vsadil jsem na Davida Twohyho a udělal jsem dobře. Když chvíli budete tolerovat fakt, že Charlie Sheen hraje vědátora, tak si film náramně užijete, jelikož Charlie postupem času víc a víc zdrsňuje, což mu sedí o poznání víc. Sálá z toho takový satelitový fetišismus, že bych se hned sebral a jel do pouště nějakej obří exemplář pozorovat :) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (6)

  • Blu-ray verze filmu byl uvedena v dubnu 2009. Neobsahuje dokument o natáčení ani alternativní konec, který vyšel na DVD. (Terva)
  • Na začiatku filmu povedala Ilana (Lindsay Crouse), že 90 míľ od Severného pólu našla rozkvitnutú lúku. Aj keby sa však všetok ľad v okolí severného pólu roztopil, kvety by nemali kde rásť, pretože najbližšia pevnina je od pólu vzdialená 400 míľ. (beso74)

Reklama

Reklama