Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V USA zasedá komise, aby rozhodla o projektu ALF, neboli bezprostřední budoucnosti jediného žijícího mimozemšťana na planetě. Plukovník Gilbert Milfoil navrhuje vetřelce podrobit testům a nakonec definitivně zlikvidovat a kapitán. Rick Mullican a major Melissa Hillová jsou pro Alfovo propuštění. Komise rozhodne o přezkoumání informací a odložení zasedání o 14 dní a do té doby se nesmí na Alfovi provádět žádné testy. To se ale nelíbí plukovníkovi Milfoilovi a pokusí se všechno vyřešit po svém. (jonyyy)

(více)

Recenze (48)

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Není to dobré, ale holt nějaké rozuzlení Alfova série potřebovala, když televize zastavila natáčení seriálu za minutu dvanáct. Teď už víme, kam Alfa armáda šoupla, jak s ním nakládala, a zda na něm opravdu dělala testy. Hlavním hrdinou filmu bohužel není chlupáč Alf, ale Mrtvola ze Žhavých výstřelů a ta kočka z jednoho z nejhorších dílů Pátku třináctého. Alf je součástí dějové linky, ale netvoří ji. Konec je dobrý, ale návrat na oběžnou dráhu se nekoná. Absence prostředí Tannerovic baráku, kde Alf páchal zlo, ubírá na působivosti, jelikož ve sterilním prostředí výzkumného ústavu se té všední neplechy moc zla páchat nedalo. Je to takové mdlé, nijaké, ovšem pořád lepší než otazník v hlavě po nedodělané poslední epizodě "Consider Me Gone". A ne, nemohli raději natočit 5.řadu, jak tu mnozí píšou. Herci Tannerovi měli natáčení i chlupáče plné zuby. To je konec konců hlavní důvod, proč s žádným pokračováním nikdy nesouhlasili. 30% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Je tomu již dávno, co jsem viděl tento kousek. V paměti mi uvízla jen Alfova písnička : Hej, hej, hej, hej, jedu si vzadu, v růžovym bouráku, nemá to vadu, dám si do čumáku, vzpomínám na svoji starou planetu, žil jsem tam se strýcem, vzpomínám i na tetu, žili jsme v chatrči, jestli se nepletu... :-) Průměrná komedie, Alf nezklamal, ale je jasné že na seriál to nemá. Ale i přesto zdařilý pokus o oživení vesmírné postavy, která si jen tak spadla na zem :-) 60% ()

Reklama

mafianis 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne tam chýba to čaro s povodného seriálu ALF a chýbajú členovia rodiny Tennerovcov či hlúpi susedia Ochmonekovci. Ale zase tento film je zasa niečo uplne iné ako je komedialny seriál. Film je ponaný ako viac SCI-FI, s prvkami bláznivej komédie o mimozemštanovi, ktorý na zemi sposobí niekolko zaujimavých problémov pre diváka. Skvelá rodinná komédia pre všetkých... ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem zbožňovala a tak jsem byla na film velmi zvědavá. První část ještě docela šla, potom se to nějak zbortilo tuctového, nudného filmu s naprosto předepsanou linkou, co a kam se má ubírat a především se slabým humorem omezeným jen na pár Alfových hlášek. Škoda, seriál byl pro mě kultovní. Alespoň, že zůstal Ota Jirák v českému dabingu. 43% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Alfa jsem měl rád jako děcko a když jsem narazil na tenhle film, chtěl jsem si zjistit, jestli by mě bavil i teď a dospěl jsem k názoru, že jo, ale radši zas někdy kouknu na nějaký díl seriálu. Tady totiž vše zachraňoval právě Alf, protože když nebyl zrovna na scéně, tak to byla strašná nuda. A ačkoli ne každá jeho hláška byla dobrá, u nemála z nich jsem se pobavil a to tuhle mdlou šeď tahá nějak nahoru. Ačkoli ne moc, protože kromě něj se to fakt moc nepovedlo... 2* ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama