Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke a Gary se do sebe zamilovali a koupili si byt, ve kterém chtěli žít šťastně až do smrti. Mohli by, kdyby se záhy nezačali nenávidět. Záminkou pro ukončení jejich společného života se stala jedna z mnoha banálních partnerských hádek. Problémem je, že nádherný byt, který si pořídili, patří oběma a ani jeden se z něj nechce vystěhovat. Když jejich hádky dosáhnou vrcholu, přítel jim doporučí, aby byt prodali. Uplyne pár měsíců po rozchodu a oba se náhodou setkají na ulici. Vymění si pár zdvořilostních frází a opět se rozcházejí. Jejich pohledy se střetávají a lehké úsměvy v jejich tvářích hovoří za vše - vzájemná náklonnost ještě nevyprchala. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (363)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem o něco více nápaditosti. Vždyť má jít o romantickou komedii s přesně opačným dějem, než je u všech ostatních. Škoda, že se Rozchod! nepovedl. Aniston se vrací k toporným postavám a vůbec mě nezaujala, narozdíl od Vince Vaughna. Ten svou kulometnou palbou slov dokáže vyvolat na tváři nenucený úsměv se stejnou lehkostí, s jakou dokáže přejít vyhazov z bowlingového týmu. Naschvály nejsou špatné, ale měřit se s Válkou Roseových nemůžou. Mou nejoblíbenější postavou se stal barman, který byl zahrán vskutku zajímavě a Vinceův starší bratr Vincent D'Onofrio. To je pan herec :) Jeho poslední scéna neměla chybu. Je to škoda, ale film mi více nenabídl a tak jej neodměním ničím jiným, než zaslouženým průměrem. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jon Brion: 1. Crazy Little Thing Called Love - Dwight Yoakam ,2. Who Loves You Baby - Telly Savalas ,3. Story of My Life - Social Distortion ,4. The Break-Up Theme - Jon Brion ,5. Timebomb - Old 97's ,6. Boogie Nights - John Michal Higgins/Sumphony of Guys ,7. Ay Cosita Linda - Perez Prado ,8. 26 - Shawn Lee ,9. It's Only a Paper Moon - Ella Fitzgerald ,10. Mirror - Jon Brion ,11. Time - Rich Jacques ,12. La Vem a Baiana - Jussara Silviera ,13. I Can See Clearly Now - Johnny Nash ,14. Rainbow Connection - John Michal Higgins/Sumphony of Guys, ()

Reklama

lillien 

všechny recenze uživatele

Vztahové komedie o rozchodu jsou vždycky zábavnější, než romantické kýče o tom, jak se dva našli, aby se samou láskou ucvrlikali k svatbě a ošatce uchechtaných mimin. Samozřejmě, že toto nelze ani vzdáleně přirovnávat k brilantně mrazivým Roseovým. Už jen proto, že je tam v závěru patrná trochu moc okatá snaha o jakýsi laskavý smír , nicméně potěšilo mě narušení tradičního klišé, kdy se dva partneři trochu pohlásí, pozahýbají, aby si pak v závěrečném plačtivém happyendu zase padli do náruče jako osudová siamčata. Tohoto medu nás naštěstí tvůrci ušetřili, takže až na stagnující poslední třetinu se to rozhodně dá skousnout jako vcelku zdařilá oddechovka. Vaughn udržuje snesitelneou úroveň humoru, Anistonka je tak nějak na dekoraci, ale jako pár jsou celkem uvěřitelní. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Moje milá Jenny! Jojo stále je to jedna z mých nejoblíbenějších hereček :) Takže zase přináším, né úplně objektivní komentář. Break-Up byla dobrá romantická komedie, několikrát jsem se pobavil u supr keců Vince Vaughna a asi nejvíc mě rosekala postava Jona Favreaua, dokonalej maník! Hlavně scéna kdy se baví s Vincem o odstranění jednoho chlápka, dokonalost sama! Já jsem z tohodle filmu happy :) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já chci, abys chtěl umýt nádobí." Já bych taky chtěl, abych chtěl umýt nádobí, aby se mi líbil balet a abych dokázal poděkovat svý ženě za to, že mi organizuje volnej čas. Nicméně mám podezření, že se to nikdy nestane. Jsem totiž stejnej trouba jako Gary. Oproti tomu Brooke je krásná, má jasnej plán a mně jí bylo líto. Zejména když zoufale volala, že chce jenom jednu věc, což znamená uklidit, umýt, hýčkat, nemlaskat, vydělávat, souhlasit, venčit, holit se, neprdět, podpořit, vonět, bavit, opravit a mít rád maminku. Moc jsem při tom trpěl, protože jsem si to taky zažil. A dívat se na svůj životní horor bylo opravdový utrpení. Takže hvězdu za parádního Johnny O, protože takovej kámoš fakt potěší. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (10)

  • Gary (Vince Vaughn) si ve filmu hraje s PlayStation 2 a jeho oblíbené kousky jsou následující: Grand Theft Auto: San Andreas, Fight Night: Round 3 a Madden NFL 2006. (imro)
  • Jedná se o čtvrtou hereckou spolupráci Vince Vaughna a jeho kamaráda, režiséra Jona Favreaua. (Edgerton)
  • Jennifer Aniston a Vince Vaughn získali na Teen Choice Awards cenu za Nejlepší chemii mezi herci. (imro)

Reklama

Reklama