Reklama

Reklama

Převtělení

Trailer

Obsahy(1)

Děsivý příběh o hotelu se strašnou minulostí. Zde se před 35 lety udál krvavý masakr. Filmový režisér se vrací ke scéně masové vraždy, aby přenesl děsivá zabití na filmové plátno. Začátek natáčení však ovlivní hrůzostrašné vize a noční můry členů štábu. Ten pravý osud si však musí každý prožít sám! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád filmovú tvorbu. Najviac sa mi páčia horrory. Nevyhýbam sa žiadnemu horrorovému subžánru. No priznám sa, že ázijská produkcia ma nikdy nedokázala osloviť. Tie ich podivné duchárčiny s malým mŕtvymi dievčatkami sa mi už dávno a rýchlo zunovali. Všetko je to na jedno kopyto. Preto som sa do japonského snímku "Prevtelenie" moc nehrnul. No ale predsa som si ho pozrel. A iba čo som si ním utvrdil svoj negatívny názor na tieto azijské šikmooké bizarnosti. Nie je to nič pre mňa! * ()

Cushing odpad!

všechny recenze uživatele

Z desítek citací dobrý film neupleteš. Stokrát viděná nuda nedokáže než unudit téměř k hororové smrti, vypil jsem u toho flašku červenýho, ale nepomohlo to. Pak jsem šel spát a spal jak nemluvně, inu strašidelný film. Skočil jsem na to díky zdejší galerii -- ještě není opravená, nebo už jo? Nějaký vtipálek do ní vmontoval zajímavá monstříčka, není to náhodou filmek Slunovrat? Než Převtělení začalo, právě na tenhle snímek byla na DVD upoutávka. No nic, chybička se vloudí. Resumé: Japonští filmaři jsou pes (Goro, bílý pes -- to pro upřesnění), který se neustále honí za svým ocasem. Úspěch asijských hororů z před pár let už nezopakují. A jestli jo, sežeru DVD s Převtělením. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Excelentní duchařina v tom nejlepším možném podání. Žádné zbytečné lekačky, jen zatraceně hustá atmosféra, skvělá kamera, přesvědčiví herci, výborné téma a psycho.....spousta psycha. Samozřejmě na reinkarnaci nevěřím, ale ve filmu je to zatraceně působivé. Hodnocení je možná krapet nastřelené, ale neviděl jsem tolik japonských hororů, abych mohl posuzovat objektivní originalitu....a netrápí mě to. Ale je to zážitek, který už by při další projekci jistě nebyl tak silný. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Převtělení nebo reinkarnace ? Že ona ta holka s tím má něco společnýho....... NAVŽDY SPOLU !!!! Duchařina na x-tý způsob. Proč ne, jestli máte chuť. PŘÍBĚH:**** překvapení. Hlavně tím, že se celkem vyvíjí a spolu s novými skutečnostmi přibývá i napětí. Jestli je to překvapivé si netroufám tvrdit, ale má nenáročná povaha to vzala. Může to maličko připomínat Osvícení , ale to přece není na škodu./ HUMOR:0 u japonských hororů není pro smích místo./ AKCE:0 ne./ NAPĚTÍ:*** zjevení nabírají na intenzitě. A nejen ona. Hlavně, že to nejsou jen otřepané ,,holčičky". Spolu s neobyčejnými výjevy sílí i příběh. A odkrývá víc tajemství, než se původně zdálo. To já rád. A kdybych napsal, že jsem na konci necítil to správné mrazení v zádech, tak bych lhal. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Po ne moc kladných recenzích jsem tenhle film neuvěřitelně dlouho odkládal(asi rok) a ted když jsem se k němu dostal jsem sice neýkal nadšením, ale nebyl jsem ani nijak zhnusen. Kdyby film režíroval někdo jiný než Shimizu dal bych možná větší hodnocení, ale od takovýhleho režiséra čekám daleko více. Začátek je parádní ale to co následuje potom je celkem nuda o ničem. Ale i tak ty 3* dám. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama