Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mejdan se v tomto ostrém dramatu stává metaforou promarněných životů hrstky mladých hipsterů. Povaleč Syd se ani po několika měsících nedokázal vyrovnat s tím, že ho opustila přítelkyně London. Když se jednou probere k vědomí během nekonečného maratónu večírků, kamarádka mu řekne, že se London chystá odstěhovat do Los Angeles s novým přítelem. Ačkoli ho nikdo nepozval, rozhodne se Syd vyrazit na velký rozlučkový mejdan a promluvit si s ní dřív, než mu navždy zmizí z očí. A nejen o tom, proč jí nikdy nedokázal říci, že ji miluje. Vezme si s sebou jako podporu Batemana, který mu právě přinesl novou dávku drogy. Popíjejí, šňupají kokain a vedou nekonečné hovory o lásce, citové bolesti, hledání smyslu života i boha, ale většinou o sexu. Když dorazí London, sedí Syd dál v koupelně a povídá, takže ho nakonec Bateman musí téměř donutit, aby za ní šel. Po zpočátku rozpačitém setkání se Syd a London rozhodnou odejít, aby si promluvili v soukromí. Což bude mnohem obtížnější a divočejší, než by se mohlo zdát. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Od prvního pohledu velmi zajímavá soupiska tudíž jsem si říkal, že by to šlo. Celý film bych shrnul jako kecy o vztazích/sexu/bohu na záchodku rozlučkové party s překupníkem drog víc nic to není a to jde v jedné smyčce 92 minut s tím, že občas tam nadhodí polonahou Biel jindy nějakou prostitutku atd... ono co kdyby se někdo nudil. Tudíž mi to přišlo jako rádoby intelektuální film okořeněný drogami se snem se dostat do společnosti filmů jako Trainspotting či Requiem za sen, ale to se prostě hodně nepodařilo. Tak nějak mi to občas přišlo jako, když člověk přijde hodinu před zavíračkou do hospody a kecá s partou opilců a sám při tom popíjí, jen zde ve filmu to bylo "na úrovni" a kokainem. Takže jsem se moc nebavil, ale dodívat se na to šlo již jen skrze mého oblíbeného Stathama, který vypadal s těmi vlasy děsně. 2z5 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Složení: dva labilní muži, dvě prostoduché ženy, jedna koupelna, a tuna koksu na van Goghově uchu. Zabaleno do vulgárního filosofování o lásce, sadomaso hrátkách nebo impotenci, vlastenecky pojmenováno. Uchovávejte v suchu a chladu, aplikujte pouze v případech, kdy máte pocit, že nikdo na světě v sobě nemůže mít větší bolest než vy... ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Příjemná komorní konverzačka s ojedinělou atmosférou o vyrovnání se s rozchodem, která má fakt vymakanou prostorově snímající kameru. Film není o Londýně, nýbrž o holce jménem London, kterou si střihla Jessica Biel... a řeší se tu takový ty stěžejní vztahový konflikty, takže je snadný se v tom najít. Nejvíc to ale rozbíjí přítomnost Jasona Stathama s parukou, kterej si krade celej film pro sebe scénou o impotenci a vyprávěním o návštěvě S/M salónu (z jeho úst to zní fakt nečekaně). Naštěstí ho rejža nenechá jenom žvatlat a na konci si taky bouchne. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Viac ako podarený klon Tape (Evansova postava doslovne, charakterovo aj výzorovo Hawkovej), ktorý ma presvedčil, že kvalitných konverzačiek nikdy nie je dosť. Statham herecky o triedu vyššie, ako priemerný zbytok (Ewans, Biel). Len škoda toho od polovice jednoznačného ťahu na... "tri slová". Pre mňa veľmi milé prekvapenie a určite pôjde repete. P.S. Áno! Presne takto vyzerajú pseudo-filozofické, či pseudo-sofistikované debaty nakoxovaných hláv. 85% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Hlavný hrdina, práve húliaci trávu, sa dozvie že jeho bývalá láska, ktorú ešte stále miluje London (Jessica Biel), odchádza z mesta nadobro a usporiadala párty, na ktorú nebol pozvaný. A tak trošku dosť rozčúlený sa zastaví v bare pre nejaký koks od bankového úradníka (Jason Statham), zoberie ho so sebou na tú oslavu, na pár hodín sa zavrú na hajzloch kde vyšňupú poriadne dlhé lajny až sú úplne na sračky, a nastupujú dialógy pod vplyvom drog, ktoré sú v podaní Stathama a jeho prízvuku zábavné. Nečakať nijakú pecku, polovica deja sa odohrá na už spomínaných toaletách, veľkosti priemernej obývačky so zrkadlovou stenou – práca s kamerou musela byť celkom zaujímavá. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • O hudbu k filmu sa kompletne postarala americká elektronická skupina The Crystal Method. Celkovo zaznie 14 ich skladieb. (Arsenal83)
  • Dane Cook, ktorý hrá Georga, v skutočnosti vo filme používa niektoré repliky z jeho stand up vystúpení. (Arsenal83)

Reklama

Reklama