Reklama

Reklama

Parta studentů střední školy se velmi dobře baví v místním zábavním parku. Rozhodnou se i pro Ďábelskou horskou dráhu. Jenže jedna z dívek, Wendy, má špatné tušení. Někteří kamarádi z horské dráhy vystoupí, jiní na atrakci zůstanou. Dráha se rozjede a po několika vteřinách vykolejí a všichni ve vozících zemřou. Předtucha se vyplnila. Po společném pohřbu obětí chce Wendy školu opustit. Spolužačky se jí snaží pomoci, aby se netrápila a nedávala si za vinu smrt ostatních. Kamarád Kevin objeví na internetu článek o pasažérech letu 180, kteří vystoupili kvůli zlé předtuše z letadla, jež později spadlo. Ti, co přežili, pak ale za nejasných okolností stejně zemřeli. Hrůzná vize se začne naplňovat. Smrt postupně nalézá všechny Wendiny přeživší kamarády. O pět měsíců později jsou naživu už jen Wendy, Kevin a Wendina sestra Julie. Smrt ale nezapomíná... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Chýri o katastrofe som začul skoro, takže sa mi celkom darilo vyhýbať sa mu. Nakoniec som na to náhodou natrafil v TV, tak som skúsil a chýri musím potvrdiť. Strašne predvídateľné a strašne nudné. Obyčajné nudné kopírovanie dobrého nápadu, bez akejkoľvek iskry. Od polovice filmu som si prial, aby to čím skôr skončilo a dopozeral som to so sebazapretím. Nepochybujem, že svojich fanúšikov si aj toto pokračovanie nájde. 40% ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Séria Final Destination je mi veľmi sympatická a na trojku som sa tešil, lenže na konci filmu som bol docela sklamaný, pretože rozhodne ide o najslabšiu časť série. Všetko začína scénou na horskej dráhe a rovno môžete zabudnúť na niečo tak úžasné ako reťazová havária v dvojke v ktorej ste si mohli vychutnať každú smrť. Film nakoniec zachraňuje pár skvelých momentov ako napríklad smrť dvoch hot chicks s fajne poprsím, ktoré by bolo škoda neukázať a čo ma prekvapilo je celkové množstvo gore na to, že ide o film určený hlavne pre teenegerov. No ale celé je to zase to isté a človeka to prestane baviť hlavne keď to už nie je taká zábava ako minule, navyše vás čaká ešte viac kecov, ktorým aj tak nerozumiem. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Příjemné, příjemné a do třetice opět příjemné. Vypůjčení solária z Démonů dvojek působí příjemně. Oproti prvním dvěma dílům méně tradiční místo hlavní havárie, ale možná o to zajímavější. Každý nadává na neustálá pokračování horrorvých sérií, ale já se rád podívám na všechny nezvratné osudy a jestli vznikne čtvrtý nebo pátý díl, se stejnou myšlenkou, ale zase jinými úmrtími, budu rád a křičet na špínu hollywoodu rozhodně nebudu. James Wong už nerežíruje tak zručně jako v prvním díle, ale je to pravděpodobně způsobeno i herci, scénářem a rozpočtem. Přestože jde o třetí díl, rozpočet nebyl nijak vysoký (32 milionu, cože je asi o 9 milionů více než v případě prvního dílu) a určitě se vyplatil. Cesta zvyšování rozpočtů není cestou do budoucnosti, ale do minulosti(ať žije Kleopatra, třeba se brzo objeví někdo podobný kdo způsobí konečně lobotomii majitelům studií). ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nezvratný osud 3 mě překvapil a z celé série se mi líbil nejvíce. Velmi povedená úvodní scéna s horskou dráhou je nejlepší úvod co tato série má. Sympatický herci umírají pomalu a s rozumným odstupem. Nenudil jsem se ani chvíli. Celkem zajímavé scény náhodné smrti doplňuje zase o krok nechutnější způsob popravy. Vcelku vtipný, trošku okoukaný scénář, nicméně si myslím, že za pokoukání to stojí. ( 55 procent ) ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Výborné završení celé série. Už v životě nevlezu na horskou dráhu a už vůbec nehrábnu na pistoli s hřebíkama. Ač má film někdy slabší chvilky, dost dobře jsem se bavil. Smrt opět používá svoje nejbizarnější kousky a třeba taková scéna v solárku se u mě řadí (spolu s useklou hlavou ve výtahu) k tomu nejlepšímu z Nezvratnýho osudu Jediný co mě překvapilo (čti nasralo) je konec. Něco podobnýho se hodí k milionu jenejm filmům, ale do Nezvratňáka NE! ()

Galerie (92)

Zajímavosti (17)

  • Konec byl po negativních ohlasech zkušebního publika přetočen, stejně jako u prvních dvou filmů. (imro)
  • Dodávka s nápisem "Drink Responsibly", která zablokuje hlavním hrdinům dveře auta u rychlého občerstvení, se už objevila v předešlém díle, kde předjede hlavní hrdiny na dálnici. (Lorge)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama