Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Parta výtržníků se nechá najmout, aby ukradla pár záhadných videokazet v opuštěném domě. Před odevzdáním zadavateli se rozhodnou na jejich obsah podívat. Zjišťují, že jsou na nich zachyceny nahrávky na mobilní telefony a ruční kamery, které ukazují střetnutí lidí s nadpřirozenem. (Nivenx)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (302)

teutates 

všechny recenze uživatele

Tyhle úchylárny já mohu… spleť příběhu, v kterém každý má svou vobludu. To, že to držel nějaký kripl sice nepotěší, no bohužel když je to podle skutečné události, že mentalisti?! Jak schází pointa kura… jsi neviděl, jak je všechny sejmula ta potvora a jak bojovali o holí život?! Něco pro naše hororové pseudomasturbanty a mně samozřejmě. Viděl jsem VHS, kde byli vetší zvěrstva no nevím, jak se to jmenovalo a proto to tady nemohu ohodnotit, každopádně tady to čudo 5/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tu je hodné uznania predovšetkým originálny námet a scenár jednotlivých poviedok. Škoda toho FF formátu, chápem, že tu musel byť, ale po technickej stránke sa to určite dalo zvládnuť lepšie. Keď išlo do tuhého, obyčajne obraz obklopil závoj chaosu, ktorý pozostával z rozmazancov, roztrasencov, šedi a niekedy aj tmy. A to je niečo, čo len ťažko prehryznem. Aj napriek tomu ale snímok hodnotím pomerne pozitívne, silným priemerom, jednotlivé poviedky majú niečo do seba, hlavne posledná, tá dýchala excelentnou duchárskou atmosférou. 65/100 ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Ako celok to skôr nefunguje, než funguje. Film som pozeral počas niekoľkých dní – vždy po polhodine. Keď som si pozrel prvú poviedku, ktorá bola pomerne strašidelná, nebolo mi všetko jedno a to dokonca až do takej miery, že keď som si mal pozrieť ďalších tridsať minút a uvedomil som si, že to budem musieť urobiť sám doma v neskorí jesenný večer, radšej som to nechal tak a pozrel som si to až na druhý deň doobeda. Čo ale bolo zbytočné, lebo zvyšok príbehov, česť výnimkám, už príliš hrôzostrašný nebol a v pohode by som ho zvládol aj o polnoci. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Prostě strašný ... a to v negativním smyslu. Mě už tyhle "found footage" fakt nebaví a od tohoto flicku už doslova serou... Tohle je takovej mix mezi tvorbou Freda Vogela (trilogie August Underground ...) a těma blbečkama s Jackass. Vůbec jsem nepochopil, co má jako znamenat sledování otřesné poletující kamery, syčení do sluchátek, výpadků kamery do různých barviček nebo čtverečků ... tak to zaprvé je hlavní obsah "filmu". A do toho teda příjde občas nějaká ta vražda nebo "bubáctví". Strašidelnější je už můj sklep v bytovce novostavbě při rozsvícených světlech než tahle TRAPNOST! A ty vraždy nestojí vůbec za řeč ... podříznutí v hotelu bylo dobře udělaný, ale celkově je to prostě nudná sračka s ještě k tomu přepálenou stopáží ... fakt jsem sledoval víc počítadlo minut než film samotnej ... Naprosto zbytečnej kousek. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je rozdíl mezi příjemnou civilností a ryzím amatérismem. Bohužel VHS patří do té druhé kategorie, protože takhle debilní found footage jsem snad ještě neviděl. Jediné, co mě fakt zaujalo a kvůli čemu dávám nakonec tu jednu hvězdu je poslední "povídka", která konečně byla trochu zajímavá. Jinak jsou to vesměs nezáživné příběhy natočené člověkem trpícím posledním stádiem Parkinsona kamerou z minulého století. Místy z toho fakt až bolela hlava. Jako studentský snímek by se to dalo, ale jako regulérní film to ani omylem neobstojí. Plus za to, že mě hodně pobavila ta upírka v první epizodě, protože mi až nehorázně připomínala Lucku Bílou. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Pri premiére filmu padli (doslova) za obeť dvaja ľudia, ďalší vybehol z kina a dostal záchvat. Vzápätí ho nasledovala jeho priateľka, ktorá po úteku z kinosály začala zvracať. (Raccoon.city)
  • Název filmu se objeví až těsně před závěrečnými titulky. (noelcoward73)
  • Snímek natáčelo 8 režisérů. Současně měl také 8 scénářů. (Dlee)

Související novinky

West natočí western pro Blumhouse

West natočí western pro Blumhouse

23.03.2014

Americká hororová nezávislá scéna poslední roky rozkvétá a jedním z jejích nejvýraznějších tvůrců je mladý režisér Ti West (foto). Ten si získal jméno díky svému retro hororu Dům ďábla, podílel se i… (více)

Reklama

Reklama