Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Obyčejná žena zjistí, že globální streamovací služba zpracovala její život, včetně jejího tajemství, do dramatu, ve kterém hlavní roli hraje hvězdná herečka Salma Hayek. (Netflix)

Recenze (108)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vtipná televizní hříčka, která k možnostem zneužití technologií, přidává i rýpnutí do vlastních řad. Kdyby to někdo bral velmi vážně, mohl by to považovat skoro jako výsměch streamáků směrem ke všem, kteří automaticky odsouhlasí vše nad tlačítkem souhlasím, přijímám. Cituji veskvělou Salmu kurva Hayek...odstavec osm ať si vylíže prdel!...já tyhle sračky nečtu, jsem dyslektická nadaná herečka s pochybnou angličtinou....co uděláte, aby to zmizelo ze všech počítačů světa?! Její výstup u právníka byl geniální. A zbytek taky. Tvůrci se utrhli ze řetězu a moc, moc mě pobavili. K velké spokojenosti by to stačilo i bez toho překvápka v závěru, které některým divákům zamotalo hlavu, ale vlastně bylo přesně v duchu Black Mirror. 4 a čtvrt *  Když ale vidím to nízké hodnocení, zaokrouhlím nahoru. ()

Phetronius 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo velké milé překvapení!!! Jednak pointou příběhu, jednak i hereckým obsazením, kde salma byla absolutně luxusní. Vtípky výborně pálily i do vlastních NETFLIX řad... a jako třešnička na dortu, když a Vás vyskočí jako další díl Loch Henry, seriál, který zmiňovali v tom samotném prvním dílu:) boží a jen tak dál!!! ()

Reklama

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl šesté série, na kterou jsem čekal hodně dlouho rozhodně nezklamal. Opět geniální nápad na scénář a hlavně herečky se fakt činily, speciálně Annie Murphy mi fakt hodně sedla. Ku podivu musím říct, že mě to napadlo ještě před rozklíčováním, že tato realita nebude ta zdrojová, ale i tak jsem byl nadšený. Trošku slabší akční finále srazí konečné hodnocení na 4 hvězdy. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je škoda že když už se Salma objevila v Black Mirror, schytala zrovna roli v té nejméně zajímavé epizodě. Nebavilo mě to už od začátku, bylo to hodně předvídatelné, trapné, a v mnoha dialozích zbytečně sprosté (a to říkám jako fanoušek Brickleberry či South Parku) a ke konci zdlouhavé. Vtípek ohledně Streamberry mě bavil jen při první zmínce, poté už mi to připadalo jako takové netflixovské sebeuspokojování se. 6. série dle mého začala nejhůře jak mohla. ()

Moor8 

všechny recenze uživatele

Co to bylo? Jako čekal bych, že na otvírací díl série po takové době si připraví něco pořádného a ne tohle. Dále mohou být spoilery. V první řadě je to extrémně woke. Drtivou většinu tvoří ženy, jsou tam transky, smíšení páry, samej černej. To je tak extrémní, že to snižuje uvěřitelnost prostředí. Kdyby to byla aspoň kritika téhle společnosti, ale ono ne. Pak je to scénáristicky mizerné. Joan není hrozná. Neudělá nic špatného. Jako jo, dá si pusu se svým bývalým, ale nakonec se stejně rozhodne správně a být věrná svému současnému. A to, že jí nechutná jak vaří? Ale jí to a je k němu ohleduplná. Naprosto extrémní reakce na blbosti. Pak když hledají ten počítač, tak zcela náhodou vyslechnou, kde přesně je. To ten scénář psal někdo večer před termínem odevzdání ne? I ta myšlenka je taková divná a závěr nedává smysl. A za rozmlácení počítače za miliony dostanou domácí vězení. WTF?! Jedna hvězda za výstřih Salmy. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Joan (Lolly Adefope) vejde do baru, můžeme slyšet píseň „Anyone Who Knows What Love Is“ od Irmy Thomas. (thestrycekfido)
  • Na domovské obrazovce Streamberry lze vidět pořad „Loch Henry: Truth Will Out“. Odkazuje se tak na nadcházející epizodu, která nese název Loch Henry (2023). (jirikzaboj)

Reklama

Reklama