Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Loch Henry (S06E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Loch Henry

VOD (1)

Obsahy(1)

Při natáčení přírodopisného dokumentu v ospalém skotském městečku narazí mladý pár na pikantní příběh provázaný se šokujícími událostmi z místní historie. (Netflix)

Recenze (82)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tři čtvrtiny stopáže, je to nepříliš zajímavý a předvídatelný krimi thriller. Ani náznak hrozby technologií. Zcela mimo koncept seriálu. Trpělivě jsem vyčkával a věřil, že přijde zvrat. Vždyť Brooker je chytrý a šikovný scénárista. Jen tohle...to by bylo pod jeho úroveň. Ale kdepak... i přestože jen u thrilleru o vrahounech nezůstalo, nedočkáte se ani žádného zvratu. Brooker až v posledních minutách vcelku suše nastavil zrcadlo všem hyenám, které přitahuje násilí a ultrahyenám, které jim ho rády servírují v TV. Za mě je to dost vyčpělé téma, které se do BM 2023 moc nehodí. PS: Závěrečný sestřih byl působivý, nepochybuji o tom, že by tvůrci dobrý thriller zvládli. ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je mi ľúto, ale toto nebol ani priemer. Čo ma dosť šokuje na tento seriál. Akoby táto časť sem ani nepatrila. Posun proste niekam k hororu? Neviem. Do dvoch tretín nuda a už v polovici som začal tušiť, že sa to zvrtne v štýle, tak teda nemáte evidentne všetkých a stále Vám tam pobehujú nejakí cvoci. Koniec nenadchol a je mi jasné, že keďže sa synáčikovi dvoch úchylákov postavil vták, keď zrovna objímal svoju kočku v posteli a rozprával o otcovej smrti, tak bude asi v diele svojich rodičov pokračovať. Predvívateľné a nudné. Toto sa mi v tejto sérii ešte nestalo. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrozná nuda. Oveľa viac thriller (dosť predvídateľný) s občasnými prvkami čierneho humoru. Vtipné je, že gadget, ktorý tentoraz zradí postavy, nie je nič nové, ale naopak niečo už dlho nepoužívané. Oveľa viac ma bavila tá záverečná bodka, ktorá ukazuje cynický pohľad na ocenenia rôznych srdcervúcich dokumentoch o ľudskom utrpení. Bohužiaľ trvá len minútku. Keby sa film venoval naplno tejto téme, tak by to bolo oveľa zaujímavejšie ako tá tuctová story o sériových vrahoch. 4/10. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už druhý díl v řadě, kterým si Netflix dělá srandu sám ze sebe? Hlavní záhadou tady není, co přesně se stalo před lety v malebné vesničce, ale jak to souvisí s tématem seriálu - temnou stránkou technologického pokroku. A odpověď mě neuspokojila, stejně jako absence nějaké zajímavé haluze. Přes to a přes předvídatelnost thrillerové zápletky je to slušně napínavé a má to správně nepříjemnou atmosféru. Ale v téhle antologii bych se bez toho obešel. ()

hypnos11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezaujalo. Postavy se chovají ještě divněji, než obvykle, děj prakticky žádný, tohle nezachární ani fakt, že to je natočené solidně, a atmosféru to má slušnou. Celou dobu to ale hraje jenom na jednu strunu - divák ví, že něco tu nehraje, a jenom čeká, až se dozví, co. Ani obsazení mi nesedlo. Zklamání ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama