Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Loch Henry (S06E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Loch Henry

VOD (1)

Obsahy(1)

Při natáčení přírodopisného dokumentu v ospalém skotském městečku narazí mladý pár na pikantní příběh provázaný se šokujícími událostmi z místní historie. (Netflix)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Já nechápu, proč všichni tvrdí, že tady chybí klasická BM zápletka o technologiích.
Naopak. Podobně jako úplně první díl této série (Premiér musí otrtkat prase a jak se na to pak bude koukat společnost) je zde primárním BM podnětem právě konec. Sice velmi krátký, ale znázorňuje, jak média (Netflix jako Streamberry) a byrokracie přistupují dvojím metrem k problému. Udělají srdceryvný doják o postavě, ale pak se k té postavě chovají bez absolutní citu a empatie.
Tedy Black Mirror tématikou zde je chladnost technologií (produkce audiovizuálních děl dnešní doby) oproti "emočnímu" pojetí v daném filmu - dokumentu.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

No tak tady zatím první silná nefungující věc v zápletce: Mrtvej turismus kvůli sériovýmu vrahovi, kterej se sám zabil a už není? WTF? Takovýhle krámy navopak turisty přitahujou. Tak uvidíme, co se bude dít dál. Jo a Trevor je kunda. Že v příběhu žádnej Trevor není? No, já nemyslím žádnou postavu z dílu, ale toho blba odvedle :).

Reklama

Reklama