Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 6 (2023) (série)


Beyond the Sea (S06E03)

(epizoda)

VOD (1)

Obsahy(1)

V alternativním roce 1969 dojde na Zemi k nepředstavitelné katastrofě. Dva astronauti na speciální a nebezpečné vesmírné misi se pak musí vyrovnat s jejími následky. (Netflix)

Recenze (93)

cidla99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší díl série, doručil to, co člověk od seriálu očekává. Skvělá myšlenka doprovozená napínavým příběhem. Pro fanoušky Breaking Bad bylo navíc osvěžující vidět zase jednou na obrazovce Aarona Paula, který roli zvládl skvěle.  Ale vadí mi jedna mezera. Proč nijak nebylo vyřešeno, že pošlou do vesmíru klony?  Jinak ale nemám co dodat, jediná pětihvězda v sérii. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nebylo to špatný.. Námět poutavý a originální a jeho průběžná "těžba" ukázala smysl pro jakousi hravost.. Jen jsem nebyl ve výsledku úplně uspokojen. Přemýšlím, že možná je to tím, že ten děj v sobě nese tolik vrstev a dalšího potenciálu, že to tady na ploše jednoho kratšího celovečeráku působilo pořád možná příliš zkratkovitě a uspěchaně. ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, aj takto by to v budúcnosti mohlo vyzerať - miesto Skypových hovorov, keďže váš blízky je na míle ďaleko a bytostne vám chýba, sa nebude premietať jeho hologram (ako som si to vo fantázii predstavovala ja), ale budete mať vedľa seba reálneho človeka – lenže nie z mäsa a kostí. Potiaľto je táto predstava lákavá. Lenže potom (a to už hovorím o filme) sa ukázalo, že človek nie je lepší a menej zákerný, ako v čase nájazdov primitívnych kmeňov. Stále v ňom víťazí egoista. Jediná výhrada tohto dielu – predvídateľnosť deja. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavý nápad o presúvaní vedomia do umelého tela na dlhú vzdialenosť. Prvý veľký problém vidím v tom, že s nastalou tragédiou sa vyrovnáva posádka sama bez akejkoľvek pomoci alebo záujmu vesmírneho ústredia zo zeme. To je proste nezmysel. Stopáž bola tentoraz príliš prestrelená a tempo pomalé. A potom smerovanie príbehu mi vôbec nesedelo a samotný záver je úplne na hovno. Asi jeden z najhorších záverov v tomto seriály. 4/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Koncert pod taktovkou Johna Crowleyho, taká malá 1969:Vesmírna odysea. Alebo skôr veľká. dá sa predpokladať že nebude patriť k najobľúbenejším a  nebude najlepšie hodnotenou epizódou avšak určite osloví mnoho filmových nadšencov. Netflix rulez išli bokom, Crowley potvrdil svoje kvality ktoré predviedol v True detective a seriálové kúsky mu idú lepšie ako filmy, teda minimálne jeden ktorý som videl a hodnotil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • V příběhu se objeví sci-fi knihy "Ilustrovaný muž" Raye Bradburyho (ve scéně s kresbami v kabině) a "Měsíc je drsná milenka" Roberta Heinleina (ve scéně v knihkupectví a posléze při několikerém čtení). V případně Heinleina byla ovšem použita edice z roku 1977, zatímco příběh se odehrává dříve. (cerdax2)

Reklama

Reklama