Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Sci-fi antologie temných příběhů o závislosti na sociálních médiích, „živé“ reality show a možnostech budoucnosti. (Netflix)

Recenze (48)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria sa nesie v istejšom duchu postfuturistických výdobytkov. Je tu priestor pre romancu, pre nový kriminálny systém, pre politickú agitku a pre rozvetvený príbeh o hriechoch a zločine. Znova sa neobídeme bez moralizovania a konfrontovania diváka z nepríjemnou globálnou technologickou skutočnosťou. Každý z príbehov má svoje čaro a svoju silnú výpovednú hodnotu. Čo na tom, že niektoré sú trochu štruktúrou nedotiahnuté a všetko, čo ich drží nad vodou je nápaditosť Brookerovho scenára. White Christmas, ale značne víťazia ako najlepší diel. Každopádne je to znovu iné, svieže a pútavé. Oplatí sa vidieť. 2. séria - 80% ()

Ještěřák 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá série, všechny 4 díly jsou plné emocí a každý přitom řeší něco úplně jiného. _____ PŘIJDU HNED: otázka problematiky možné podoby smrti v budoucnu. Bude možné žít naplno s něčím, co sice nabízí nekonečnou erekci a perfektní sex, ale je pouhou kopií někoho na základě digitálního profilu a neumí zareagovat na žádné spontánní či nečekané situace? 8/10 _____ LOVNÁ ZVĚŘ: skoro dokonalý díl, metoda odplaty oko za oko v budoucnosti, aneb kde je hranice mezi spravedlností a sadismem. Úžasné titulky. Příliš krátké. 9/10 _____ MEDVÍDEK WALDO: poukazuje, že vtipný odrzlý hejt nemůže být zábavný donekonečna, protože přináší jen sebefrustraci a nulovou protihodnotu. Prostředí trochu jako S01E01, ale úplně jiné téma. Trochu to připomínalo satiru Děkujeme, že kouříte. První 'modrý' díl na CSFD, ale za mě rozhodně ne nejslabší. V díle vystupuje nesmírně sexy hnědoočka Chloe Pirrie, kterou bych rozhodně nechal večer zahřívat svůj skromný pelíšek. 7/10. _____ BÍLÉ VÁNOCE: dva chlápci žijí za podivných okolností v jednom bytě, ale pouze jeden z nich ví, která bije. Jeden hajzlík se snaží dostat druhého, aby se vykoupil. Oba herci jsou skvěle hrající sympaťáci a ačkoli byli u něčeho fakt hnusného, tak se nedá říct, že by byli špatní lidé - spíš takové chaotic good men s normálními neřestmi... Kdežto zasraná štětka víceméně uchází pořádnému trestu. Emociální a mrazivé, ale obě hlavní pointy jsou poměrně předvídatelné. 9/10. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Be Right Back je pro mě kvůli oblíbenému charismatickému Domhnallu Gleesonovi dokonalým rozjezdem druhé série. 10/10. White Bear, "trefně" přeložený na Lovnou zvěř, je absolutně nejintenzivnější epizodou celého Black Mirror. 10/10! The Waldo Moment je naopak jednou z těch slabších, stále má ale ve svém nitru ukryto to ponaučení ze všech druhů technologií, které se nám tvůrci napříč všemi díly snaží sdělit. 6/10. White Christmas se pro mě staly zhola nepochopenou povídkou, kterou si pro ono porozumění budu muset pustit ještě jednou. Takže prozatím 5/10. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria opäť nastavila zrkadlo dnešnej spoločnosti s príjemnou satirou, a napriek tomu že epizóda o Waldovi má najnižšie hodnotenie jej odkaz o tom, ako nebezpečné môže byť politické ovplyvňovanie mládeže buranmi, ktorý vedia iba nadávať mňa oslovila najviac. V dvoch epizódach je najpodstatnejší odkaz zapracovaný až počas záverečných titulkov a tak tip znalca zo susedného historického mesta opäť nesklamal. Budem sa mu musieť na trhu remesiel nejako odvďačiť. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z této - druhé řady už jsem tak nadšený nebyl. Postrádal jsem tady ty futurologické technologie, které mě tak uchvátily v řadě první. Filmů o humanoidech, kteří - byť by byli sebedokonalejší - nemohou nahradit originální předlohu, jsem už pár viděl, stejně tak mě neohromí lovy lidí nabízející zvrácenou show davům a nadšené očekávání nenaplnil ani medvídek Waldo, i když v této řadě neměl z mého pohledu konkurenci. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (27)

  • Služba s názvom "That can be my next tweet!" ("To môže byť môj ďalší tweet") existuje od roku 2013. Analyzuje užívateľov twitterový stream a pokúsi sa vytvoriť tweet, ktorý by mohol napísať. (Arsenal83)
  • Zhruba v polovině epizody, kdy Matt (Jon Hamm) jí opečený toast, si z něj v jednom záběru ukousne, ale v dalším záběru je toast celý a poté je zase nakouslý. (gavosh)

Reklama

Reklama