foto

Chloe Pirrie

  • nar. 25.8.1987 (29 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 To Walk Invisible: The Bronte Sisters (TV film)
2015 Dokud nás smrt nerozdělí
Inspektor se vrací (TV film)
Mládí
2014 Blood Cells
Reflections
2012 Shell

TV seriály

2017 Smrt v ráji (TV seriál)
The Seven-Year Mystery (S06E07)
2016 Brief Encounters (TV seriál)
The Living and the Dead (TV seriál)
Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2015 The Last Panthers (TV seriál)
2014 Hra (TV seriál)
2013 Černé zrcadlo (TV seriál)
Medvídek Waldo (S02E03)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace