Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Jedno dlouholeté přátelství výrazně ovlivní videohra. Mediální společnost a krize kolem rukojmí. Dospívající dívka se sblíží s digitální verzí svého popového idolu. (Netflix)

Videa (3)

Trailer

Recenze (50)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po sériách so šiestimi epizódami tu máme zrazu sériu doslova polovičnú, našťastie ale iba kvantitou, nie kvalitou. Osobne vyzdvihujem najmä toľko kritizovaný posledný diel, ide o skvelý nápad aj skvelé spracovanie a áno, aj casting bol skvelý. Naopak druhý diel derie nad priemer skôr výkon Scotta, ako samotný, nie príliš originálny, príbeh. Hodnotenie série je aritmetickým priemerom hodnotenia jednotlivých epizód. ()

Lisabellla

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím poslední série a zdá se mi nejslabší. Možná to je tím očekáváním - nadšení od prvního dílu první série (nekoukala jsem hned po odvysílání) až do posledního té čtvrté. Ještě dnes si živě pamatuji usměvavou blondýnku dýchající jen pro laiky na svém profilu, nebo milující se pár, co prochází podivnými vztahy, či snové město Junipero (nebo jak se to píše)... A pak dva roky nic. A čekám a těším se a sleduji vývoj. A pak další díl spatří světlo světa a je to ... hrůza! Paradoxně bych řekla, že zatím nejhůře hodnocený třetí díl je z nich nejsmysluplnější - a to jsem ani nepoznala Miley Cyrus (neposlouchám ji). Pohled na svět se černě zrcadlí a je to fascinující. Nějak mi ovšem do této rovnice nezapadá nic z toho, co v páté sérii vyšlo nad zemský povrch... Celkový dojem to zatím nekazí, jen je to malé zklamání. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání. Jak mě každá série dokázala nakonec velice překvapit a byť jeden díl z ní udělat neskonalý zážitek, tady ani není z čeho vybírat. První epizoda by bývala byla originální, jen mi přišlo hloupé, že by opravdu nějaká taková virtuální bojovka fungovala. Druhá epizoda - protahovaná, nezajímavá, snažící se o předem průhlednou pointu. A třetí? Úkrok od Bookerovských móresů, překlen k trochu sarkastické komedii, leč bych tento díl zrovna označil jako možná i ten nejlepší z celé slabé trojice. Čekal jsem, že mě série opět zvedne ze židle a nestalo se tak. Jestli to takhle půjde dál, je Černému zrcadlu, jaké jsme ho měli rádi, možná už konec a bude lepší jen vzpomínat na to dobré. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pátá sezóna ukazuje, že jsou zde pořád témata, která je možné probírat, že pořád jsou zde nápady, které nám ukáží, jak jsou pro nás technologie, nebezpečné stejně jako ale mohou být přínosné, pokud je budeme používat vhodně. Je to na nás. Ale rozhodně si na ně musíme dát pozor. Nebo spíš hlavně na sebe, protože je dokážeme využívat tak, že nás mohou klidně zničit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ty všebytné kecy ohledně toho, že letošní návrat revolučního Black Mirror je stejným propadákem jako nedávný konec Game of Thrones, mě trochu zarazily, jakmile jsem ovšem tyto tři experimentální hodinky zhlédl, nemůžu být spokojenější. Napříč celým Černým zrcadlem bych našel několik povídek, co mi určitě nebavily tak jako většina ostatních, v 5. sezóně je ale rozhodně nenajdete. I díl s kontroverzně přijatou Miley Cyrus mě potěšil. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • V této epizodě se opět objevují malá kulatá zařízení, které si postavy umísťují na spánky, aby vstoupili do virtuální reality. Podobná technologie byla použita již v epizodách USS Callister (2017), Černé muzeum (2017) a Krokodýl (2017) například ke hraní her, svědecké výpovědi či extrakci vzpomínek. (hansel97)
  • Prosklená vila se nenachází poblíž Utahu a dokonce ani ve Spojených Státech, ale ve Španělsku v poušti Gorafe spadající do provincie Granada. A právě zde se nejen fanoušci seriálu mohou ubytovat za necelé 4 tisíce korun na noc. (Duoscop)
  • Epizoda se natáčela v brazilském São Paulu od 18. března do 18. dubna 2018. (IvcaSammet)

Reklama

Reklama